Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΜΕΡΑΣ: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ.Γ (ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ 6 στις 7)

   Άχαρη η μέρα σήμερα καθώς απουσιάζει το βαθμολογικό ενδιαφέρον από τα θηρία, και κάνει τα ματς να μοιάζουν λίγο με ρώσικη ρουλέτα για τον παίχτη.
   Πιστεύω όμως ότι κάτι μπορεί να γίνει,και ξεκινάω με την νίκη για την μεγάλη ΜΑΝ.Γ καθώς δεν νομίζω ότι στην έδρα της η ομάδα θα είναι χαλαρή,λόγω της πάστας που έχει αυτή η ομάδα,άλλωστε το έχω ξαναγράψει η ΒΑΛΕΝΘΙΑ είναι καλή αλλά για ένα επίπεδο πιο κάτω είτε στην ευρώπη είτε στην Ισπανία.
   Δεύτερο σημείο... το over στον αγώνα της ΛΥΩΝ διότι είναι ομάδα έμπειρη που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα σε αντίθεση με τους Ισραηλινούς που με την αφέλεια που έχουν θα ανοιχτούν, με τα γνωστά αποτελέσματα,και καλή πιθανότητα για over 3.5 και anytime Λόπεζ.
   Τρίτη μου επιλογή το διπλό για την ΣΑΛΚΕ καθώς πιστεύω ότι αυτή είναι που έχει το ενδιαφέρον για το παιχνίδι διότι θέλει την πρωτιά στον όμιλο και ξέρει ότι αυτή κρατάει την κατάσταση στα χέρια της.Βεβαίως ΣΑΛΚΕ είναι αυτή αλλά ο συντελεστής στο διπλό είναι πρόκληση,και άλλη μία επιλογή στον ίδιο αγώνα είναι το over.
   Τελειώνω με το g/g στην αναμέτρηση ΤΒΕΝΤΕ-ΤΟΤΕΝΑΜ καθώς και οι δύο ομάδες το έχουν το γκολ εύκολο και δεν υπάρχει άγχος.
   Καλή επιλογή φαντάζει ο άσσος της ΜΠΕΤΙΣ αύριο με την ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β καθώς στην πρώτη ομάδα πήγαν πέντε παίκτες για το ματς με την ΡΟΥΜΠΙΝ.
    Καλή επιτυχία σε όλους μας.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΣΑΛΚΕ      2
ΜΠΕΝΦΙΚΑ -ΣΑΛΚΕ   OVER
ΜΑΝ.Γ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ       1
ΛΥΩΝ-ΧΑΠΟΕΛ          OVER
ΛΥΩΝ-ΧΑΠΟΕΛ         OVER3.5
ANYTIME   ΛΟΠΕΖ
ΤΒΕΝΤΕ-ΤΟΤΕΝΑΜ       G/G


1 σχόλια:

Unknown είπε...

Ωραίος ο Birdy !!! Πολύ καλός φίλε… :-0

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India