Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΜΕΡΑΣ:ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

   Καλησπέρα από την παγωμένη Θεσσαλονίκη. Σήμερα τις επιλογές μου θα τις ξεκινήσω από την Σκωτία και το over στην αναμέτρηση της ΙΝΒΕΡΝΕΣ με τους ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ, καθώς οι φορμαρισμένοι γηπεδούχοι θα βοηθήσουν πιστεύω προς αυτή την κατεύθυνση.
   Δεύτερη επιλογή ο μεγάλος Κομπότης και ο άσσος για τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ, ο οποίος και σε φόρμα είναι και επιστροφές έχει, από την άλλη ο ΠΑΣ.Γ είναι σε εμφανή πτωτική πορεία και επίσης, πιστεύω ότι, στο φινάλε ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ θα διεκδικήσει την άνοδο και για να γίνει αυτό χρειάζονται οι μεγάλες νίκες.
   Επόμενη στάση η γειτονική...
Ιταλία και η νίκη για την ΑΤΑΛΑΝΤΑ, όχι γιατί δεν είναι καλό το ΑΛΜΠΙΝΟΛΕΦΕ, αλλά κυρίως, λόγω των σχέσεων των δύο ομάδων που θα τις λέγαμε κάτι παραπάνω από φιλικές.
   Συνεχίζω με την Γερμανία και το ¨άχαστο¨anytime Μίλλερ, καθώς λόγω απουσιών θα είναι ο κύριος εκφραστής των επιθέσεων των Βαυαρών, οι οποίες δεν θα είναι και λίγες.
   Λίγο πιό κάτω θα προτιμήσω την ΕΒΕΡΤΟΝ απέναντι στο μπάζο που λέγετε ΓΟΥΙΓΚΑΝ, καθώς δεν μπορεί μια ομάδα της ποιότητας της ΕΒΕΡΤΟΝ να είναι τόσο χαμηλά.
   Θα συνεχίσω με την Ισπανία β' και την ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ, καθώς, πιστεύω ότι, η αντίπαλος της είναι ιδανική για επαναφορά στα θετικά αποτελέσματα.
   Ακόμα ένα ματς Ισπανικό θα είναι στις προτιμήσεις μου, αλλά από την πρώτη κατηγορία, αυτό θα είναι το over στον αγώνα ΧΕΤΑΦΕ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ, ελπίζοντας ότι η αφέλεια της γηπεδούχου σε συνδυασμό με την σαφή ανωτερότητα της φιλοξενούμενης να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
   Λίγο πιο μετά θα δοκιμάσω την τύχη μου με το anytime Ντι Νατάλε στον αγώνα της ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ, καθώς ο άνθρωπας το έχει, τι να κάνουμε τώρα.
   Στον άλλο Ιταλικό αγώνα, θα πάω με την σαφή ανωτερότητα δηλ.  την νίκη για το ΠΑΛΕΡΜΟ μια και η διαφορά των ομάδων είναι μεγάλη και δεν είναι δυνατόν η ΠΑΡΜΑ να στηρίζεται ακόμη στον μεγάλο Κρέσπο, ο οποίος είναι και αμφίβολος.
   Στην  επόμενη επιλογή μου, θα πάω στον Βορά της  Αγγλίας και συγκεκριμένα στο ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ όπου θα στενοχωρήσω τον φίλο μου Agglo as8eni και θα πάω με το anytime Τόρρες. 
   Συνεχίζω με την Γαλλία όπου θα προτιμήσω το over στον αγώνα ΑΡΛ-ΛΙΛ καθώς η δεύτερη σκοράρει κατά ριπάς και η πρώτη είναι γνωστό μπάζο.
   Οι δυο μου τελευταίες μου επιλογές έρχονται επίσης από την Γαλλία και θα είναι η νίκη για ΜΑΡΣΕΙΓ απέναντι στην ΟΣΕΡ, καθώς η πρώτη είναι σε καλή κατάσταση και δύο γκέλες  είναι ήδη αρκετές, ενώ η δεύτερη δεν είναι καθόλου καλά και έχει τη σοβαρή απουσία του ηγέτη της Πεντρεντί.
Η άλλη μου επιλογή είναι από τον αγώνα της ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ-ΠΑΡΙ, το anytime Νενέ της φιλοξενούμενης.
Καλή επιτυχία σε όλους μας.
ΙΝΒΕΡΝΕΣ -ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ   over
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ- ΠΑΣ.Γ       1
ΑΤΑΛΑΝΤΑ -ΑΛΜΠΙΝΟΛΕΦΕ      1
ANYTIME  ΜΙΛΕΡ 
ΕΒΕΡΤΟΝ-ΓΟΥΙΓΚΑΝ       1
ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ-ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ     1
ΧΕΤΑΦΕ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ   over
ANYTIME ΝΤΙ ΝΑΤΑΛΕ       
ΠΑΛΕΡΜΟ-ΠΑΡΜΑ        1
ANYTIME ΤΟΡΡΕΣ
ΑΡΛ-ΛΙΛ       over
ANYTIME NENE
 ΟΣΕΡ-ΜΑΡΣΕΙΓ         2

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India