Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

“Ιστορικό ατόπημα”

 Τον τελευταίο εντός έδρας αγώνας του για τον πρώτο γύρο δίνει το Σάββατο ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον συμπολίτη Ηρακλή, σ΄ ένα τοπικό ντέρμπι που κατά τη γνώμη μου δεν θα είναι εύκολο για τον ΠΑΟΚ.
 Διακρίνω μια χαλάρωση στον Δικέφαλο για το παιχνίδι του Σαββάτου, ενώ διαβάζω και ακούω συνεχώς για το ιστορικό παιχνίδι με την Ντιναμό Ζάγκρέμπ από τώρα…
 Ο προπονητής πρέπει να φροντίσει να μείνει το μυαλό της ομάδας στο παιχνίδι με τον Ηρακλή και να παλέψει για τη νίκη ώστε να παραμείνει ψιλά στη βαθμολογία.
 Η ομάδα θα έχει πολλές απουσίες κάτι που για μένα μπορεί να λειτουργήσει θετικά, αφού πολύ από τους τραυματίες “προφυλάσσονται”. Το να δοθεί χρόνος σε παίκτες που δεν έχουν πολλές συμμετοχές και δεν αναμένετε να παίξουν στο επόμενο παιχνίδι, εξασφαλίζει την θέληση για μια καλή εμφάνιση αλλά όχι απαραίτητα και τη θέληση για νίκη… Θέληση για νίκη σε αυτό το παιχνίδι έχει ο Ηρακλής που παίζει το δικό του ιστορικό παιχνίδι…   
 Ο Δικέφαλος τα προηγούμενα χρόνια σε αυτό το ματς δέχεται σπάνια γκολ. Πριν από 8 χρόνια ήταν η μόνη φορά που δεν σκόραρε και ο Ηρακλής πήρε το διπλό με 0-1, που είναι η πιο πρόσφατη επιτυχία του στην Τούμπα. Οι δυο ομάδες μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα βάζουν αλλά και δέχονται κοντά στο ένα γκολ ανά παιχνίδι.
 Ο Γηραιός δεν έχει γευτεί τη χαρά της εκτός έδρας νίκης και αυτή θα είναι η τελευταία του ευκαιρία στον πρώτο γύρο. Αν μπορείς να χαρακτηρίσεις “ευκαιρία” την κατά γενική ομολογία δυσκολότερη έδρα του πρωταθλήματος.
 Στην Τούμπα ο δικέφαλος τα δυο προηγούμενα παιχνίδια απέτυχε να πάρει τη νίκη με Μπριζ και Ατρόμητο, οπότε γίνετε αμέσως αντιληπτό ότι αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί…
 Ο ΠΑΟΚ καλείτε να αποδείξει ότι μπορεί να τα πάει καλά και στους τρεις θεσμούς που διεκδικεί. Η ομάδα υπερτερεί σε όλα και χρειάζεται μόνο συγκέντρωση στον “στόχο”.
 Οι παίκτες που θ’ αγωνιστούν πρέπει να γνωρίζουν, ότι τυχών απώλεια βαθμών σε αυτό το παιχνίδι θα είναι “ιστορικό ατόπημα”.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India