Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Europa league: Άλλοι 12 στη βάρκα των 32.

Uefa Europa League και η αυλαία πέφτει για τους υπόλοιπους 6 ομίλους. Μεγάλη η νίκη του ΠΑΟΚ που πάγωσε το στάδιο Maximir ακόμη πιο πολύ με το γκολ του Σαλπι. Βούλωσε στόματα ο δικέφαλος και ο προπονητής των Κροατών ίσως να αλλάξει την πολιτική του από εδώ και πέρα στο πως πρέπει να χειρίζεται αυτά τα κρίσιμα ματς. 

Σήμερα ρίχνονται στη μάχη Άρης και ΑΕΚ με σκοπό την πρόκριση στους 32. Καλή επιτυχία να ευχηθούμε στους κιτρινόμαυρους...κάντε μας περίφανους με 3 ελληνικές ομάδες στην επόμενη φάση. Ας δούμε όμως τα Group ένα-ένα...


Group A: Η Lech Poznań και η Man City είναι στην επόμενη φάση και το μόνο ερώτημα είναι, ποιος θα είναι πρώτος? Η Juventus είναι εκτός της επόμενης φάσης και παίζει με την Man City στο Τορίνο. Αν οι Πολωνοί κερδίσουν και η City χάσει, τερματίζουν πρώτοι.
 



Group B: Στα δικά μας η Leverkusen τερματίζει στην πρώτη θέση ότι και γίνει. Η Atletico Madrid είναι στην 3η θέση και θέλει νίκη στη Γερμανία και συνδυασμό στο Βικελίδης για να περάσει. Αν ο Aris κερδίσει την ήδη αποκλεισμένη Rosenborg, τελειώνει την Atletico. Όλα εξαρτώνται από τους κίτρινους. 

Group C: Η Sporting είναι σίγουρα 1η. Η 2η θέση είναι ανοιχτή και θα κριθεί στην αναμέτρηση Lille - Gent. Οι Γάλλοι θέλουν μόνο νίκη για να περάσουν και να πετάξουν έξω τους Βέλγους.


Group G: Στα άλλα δικά μας η Zenith St Petersburg είναι πρώτη και αντιμετωπίζει την AEK στην Αθήνα σε ένα αδιάφορο ματς για αυτούς. Εδώ η Anderlecht είναι αυτή που καίγεται καθώς θέλει μόνο νίκη επί της Hajduk Split στη έδρα της ελπίζοντας σε ήττα της AEK. Από την άλλη η ΑΕΚ που έχει ρυθμιστικό ρόλο, αρκείται με ισοπαλία για περάσει στους 32 και να τελειώσει τους Βέλγους οριστικά. 


Group H: Τίποτα...δώ υπάρχει μόνο η Stuttgart και η Young Boys. Οdense και Hetafe είναι "αλέκος" με 4β.


Group I: Αδιάφορος όμιλος.  Η Sampdoria και η Debrecen συγκρούονται στην έδρα του δεύτερου σε ένα αδιάφορο ματς και για τους δύο, όντας αποκλεισμένη αμφότεροι. Το PSV - Metalist θα καθορίσει την πρωτιά με τους γηπεδούχους στους 13β και τους φιλοξενούμενους στους 10β.
 
ΥΓ: Άλλοι 10 στην βάρκα μας... καλύτερα ε?

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India