Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Δεν χάνει εύκολα ο Ολυμπιακός Βόλου…

 Πανηγύρια στο Βόλο μετά και το τέλος του πρώτου γύρου της super league, καθώς η ομάδα έχει συγκεντρώσει 20 βαθμούς και έχει αφήσει ικανοποιημένους τους φίλους της με την απόδοση της.
 Πολύ σημαντική είναι και η πρόκριση στους 8 του κυπέλλου, καθώς είναι ένας θεσμός που μπορεί η ομάδα να διακριθεί. Η νίκη με 2-0 επί του Πανσερραϊκού έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά και κράτησε τους Βολιώτες μέσα και σε αυτό το στόχο.
 Το αξιοσημείωτο της πορείας των νεοφώτιστων είναι ότι στα 15 παιχνίδια που έδωσαν για το πρωτάθλημα, έχουν χάσει μόνο τα 3. Ένα περισσότερο από τον Παναθηναϊκό, ενώ 3 έχει χάσει και ο Ολυμπιακός.
 Ο Ολυμπιακός Βόλου έδειξε με την απόδοση του... ότι θέλει τη νίκη σε κάθε παιχνίδι, ασχέτως αν δεν τα κατάφερε σε πολλές περιπτώσεις. Δεν παίζει φοβισμένα, ενώ προσπαθεί να δημιουργήσει και να σκοράρει με όλους όσους αγωνίζεται.
 Η νίκη μέσα στον Παναθηναϊκό με 0-1 την τελευταία αγωνιστική ήταν το κερασάκι στην τούρτα για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη. Ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται ότι έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και ολοκληρωμένη. Έχει παρουσιάσει μια ομάδα ικανή για να νικήσει τον οποιοδήποτε και παράλληλα μια ομάδα που δεν χάνει εύκολα από κανένα. Καμιά σχέση με ομάδα που αγωνίζεται για πρώτη φορά στη super league.   
 Oι Aργεντίνοι μέσοι Πάολο Φραγκιπάνε και Φακούντο Χαβιέ Πέρεζ Κάστρο, αποτελούν παρελθόν, ενώ η αναζήτηση παικτών για την ενίσχυση της ομάδας συνεχίζεται...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India