Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Amber alert: Xάθηκε το κίνητρο στο CL!

Αυλαία για τους 4 πρώτους ομίλους και τα παιχνίδια είναι κάπως αδιάφορα με μάλλον φιλικό χαρακτήρα καθώς οι πάντες φαίνεται να έχουν πάρει τον δρόμο τους.

Group A 
Τβέντε - Τότεναμ: Εδώ παίζεται η πρωτιά του ομίλου καθώς Τότεναμ και Ιντερ ισοβαθμούν με τη διαφορά γκολ υπέρ των σπυρουνιών. Οι Άγγλοι μπορεί την Κυριακή να παίζουν με την Chelsea αλλά ο Redknapp θέλει νίκη και 1η θέση. Οι Ολλανδοί ξέρουν ήδη οτι θα παίξουν στο europa και ματς για αυτούς μοιάζει αδιάφορο.  
Βέρντερ Βρέμης - Ίντερ: Χωρίς μεγάλο κίνητρο και αυτό το ματς. Οι Γερμανοί έχουν...
 χαιρετήσει την διοργάνωση αφού ανεξαρτήτου αποτελέσματος παραμένουν τελευταίοι και θα παίξουν για την υστεροφημία τους. Οι Ιταλοί θέλουν τη νίκη για να ελπίζουν σε στραβοπάτημα της Τότεναμ ώστε να κατακτήσουν την 1η θέση, αλλά η βαθιά κρίση που περνούν είναι τροχοπέδη.

Group B
 Μπενφίκα - Σάλκε: Ξεκαθαρίζουν και εδώ τα πράγματα. Οι Πορτογάλοι εντός δεν έχουν χάσει. μπορεί να μην συνεχίζουν στο θεσμό αλλά το europa τους περιμένει και θέλουν να το εξασφαλίσουν με νίκη. Οι Γερμανοί περιέργως εκτός έδρας δεν έχουν σκοράρει και έχουν μία ισοπαλία με την Χάποελ. Είναι στην άλλη φάση του θεσμού αλλά θέλουν να διατηρήσουν την 1η θέση.
Λυών - Χαποέλ Τελ Αβίβ: Το ματς έχει μία μόνο διάσταση. Οι Γάλλοι θέλουν νίκη και περιμένουν την αφλογιστία των Γερμανών για να τερματίσουν πρώτοι. Οι Ισραηλινοί απέδειξαν οτι είναι σοβαρή ομάδα που χάνει δύσκολα και ταξιδεύουν για την καλή εμφάνιση αφού η ευρωπαϊκή πορεία για αυτούς τελείωσε. 

Group C
Μπουρσασπόρ - Ρέιντζερς: Αδιάφορο και αυτό το ματς. Οι Τούρκοι, πρέπει να είναι η χειρότερη ομάδα στο θεσμό με 5 ήττες και 1 μόνο γκολ, θέλουν να αποχαιρετήσουν το θεσμό με μία καλή εμφάνιση στην έδρα τους. Οι Σκώτοι που θα παίξουν στο europa απλά αποζητούν άλλη μια καλή απόδοση για φινάλε. 
Μάντσεστερ Γ. - Βαλένθια: Οι δυο αυτοί είναι που συνεχίζουν στο CL και συγκρούονται για το κύρος της φανέλας τους. Φιλικός χαρακτήρας. 

Group D
Μπαρτσελόνα - Ρούμπιν Καζάν: Για την Μπάρτσα δεν έχω να πω κάτι. Εδώ, η Ρούμπιν έχει ένα κρυφό πόθο. Θέλει το 2πλο και το σταβοπάτημα της Κοπενχάγης για να πάρει αυτή τη 2η θέση και την πρόκριση στο CL και να πετάξει τους Δανούς στο europa. Θέλει πολλά?
Κοπεγχάγη - Παναθηναϊκός: Οι Δανοί θέλουν την νίκη για να μην έχουν θέματα. Μάλλον θα τερματίσουν δεύτεροι και η συνολική παρουσία τους ήταν αρκετά καλή. Οι δικοί μας μετά από μια κακή παρουσία στους ομίλους ταξιδεύουν για το ευρωπαϊκό τους όνομα. Πλάκα θα είχε όμως να τους κάτσει το ματς και να εκδικηθούν για το 0-2 στην Αθήνα. Έτσι, για να φύγει η μαγκιά των Δανών. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India