Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Κύπρος: 13η αγωνιστική.

Η 13η αγωνιστική του Κυπριακού πρωταθλήματος ανέδειξε μόνη κερδισμένη από τους πρωτοπόρους, την Ομόνοια. Οχι μόνο κέρδισε 3-1 τον Απόλλωνα, που θέλει να ξεχάσει το παιχνίδι, αλλά σκαρφάλωσε και στην 2η θέση εκμεταλλευόμενη την ήττα της ΑΕΚ (αήττητη για 5 αγώνες) με 2-0 από την ΑΕΠ. Ισόπαλος ο ΑΠΟΕΛ,στο χειρότερο φετινό του παιχνίδι, με τη σοβαρή Λεμεσό . Παρόλα αυτά πρωταθλητής χειμώνα. Διαβάζω οτι ο Γιονάνοβιτς τα είπε με κάποιους παίκτες σε υψηλούς τόνους...  


Για ακόμη μία αγωνιστική η Ανόρθωση δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και τους πολύτιμους τρεις βαθμούς αφού στο χθεσινό εντός έδρας αγώνα με τον Εθνικό Άχνας συμβιβάστηκε στην ισοπαλία. Προβλέπονται εξελίξεις εκεί.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε την Δόξα και ανέβηκε η στην βαθμολογία (6ος). Η Δόξα μάλλον δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του ματς. Συγχαρητήρια στον κ Παπαβασιλείου, προπονητή της Δόξας, για τις δηλώσεις. Real sportsman.

ΕΝΠ - Αλκή 0-2. Ιδανικός αυτόχειρας ο γηπεδούχος και επιτέλους γκολ για τους φιλοξενούμενους του γνωστού Ιτζάκ Σουμ στο ντέρμπι της ουράς.

Με το ματς Ερμής- ΑΠΟΠ ολοκληρώνεται και αυτή η αγωνιστική. Αήττητος εντός έδρας ο γηπεδούχος αναζητά το τρίποντο για να ανέβει βαθμολογικά. Ο ΑΠΟΠ έχει προβλήματα, είναι τελευταίος αλλά ένα βαθμό μόνο πίσω από τον αντίπαλο του.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India