Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Γιατί δεν το παίζεις με ένα λάθος ?

 Το “ποδόσφαιρο επί πάγου” συνεχίζεται σήμερα σε όλη την Ευρώπη, για όσα παιχνίδια δεν αναβάλλονται. Έτσι θα κάνω πολύ λίγες επιλογές καθώς αυτό το άθλημα δεν το γνωρίζω καλά.
 Από το δικό μας πρωτάθλημα θα επιλέξω την εκτός έδρας νίκη για την ΑΕΚ μέσα στον Ηρακλή. Η Ένωση από την Ευρώπη τελείωσε άδοξα, ενώ στο πρωτάθλημα δεν έχει περιθώρια για απώλεια βαθμών. Ο Ηρακλής δεν πείθει ότι μπορεί να παίξει μπάλα αξιώσεων μέχρι στιγμής. Έτσι νομίζω ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν την δυνατότητα να πάρουν τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη τους.
 Από την Ιταλία ξεχωρίζω το διπλό για τη Παλέρμο απέναντι στη Μπάρι. Πιστεύω ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά κλάσης υπέρ των φιλοξενουμένων.
 Η τρίτη επιλογή και τελευταία για σήμερα θα είναι από τη Γαλλία… Νίκη βλέπω για την Λανς απέναντι στη Καέν. Αν δεν νικήσουν και αυτούς οι γηπεδούχοι θα είναι κατά πάσα πιθανότητα αυτοί που θα τους ακολουθήσουν στη Β’ κατηγορία. Νομίζω ότι θα τα δώσουν όλα για τη νίκη και έχουν πολλές πιθανότητες να τα καταφέρουν καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν με πείθουν ότι είναι ομάδα πρώτης κατηγορίας.

Τριάδα με απόδοση 9,02…
Iraklis – AEK   2   (2,00)   2-0
Lens – Caen   1   (2,05)
αναβολή
Bari – Palermo   2   (2,20)   1-1


Μου λεει η γυναίκα μου σήμερα…
- Γιατί ρε αγόρι μου δεν το παίζεις αυτό με ένα λάθος, ώστε αν στραβώσει ένα να μην χάσεις τα λεφτά ?
- Γιατί αν δεν θέλω να χάσω τα λεφτά… απλά δεν παίζω…

Καλή τύχη σε όλους…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India