Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Κροατική αλητεία !!!

 Τελευταίοι αγώνες για τους ομίλους του Europa League σήμερα και αύριο, οπότε  όσοι έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς θα προσπαθήσουν να τους κλείσουν.
 Οι Κροάτες χθες ξέφυγαν από κάθε όριο και προσπάθησαν να σκοτώσουν τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που ταξίδεψαν για το παιχνίδι. Ευτυχώς για τα παιδιά μας τη γλίτωσαν φθηνά και δεν μιλάμε σήμερα για τραγωδία. Κόψαμε εμείς την αλητεία εδώ και μερικά χρόνια, για να έρθουν να μας τη θυμίσουν οι Κροάτες. Ελπίζω να μην ξανά τύχουμε μαζί, γιατί τότε φοβάμαι ότι δεν θα γλιτώσουμε μ’ ένα καμένο λεωφορείο.
 Στα αγωνιστικά η Ντιναμό δείχνει καλύτερη από τον ΠΑΟΚ, έχει καλύτερο προπονητή, παίζει στην έδρα της και απ ότι φαίνεται το παιχνίδι θα έχει πολύ ένταση και νεύρα. Ο ΠΑΟΚ στα παιχνίδια που υπάρχουν νεύρα... έχει πρόβλημα καθώς χάνει τη συγκέντρωση του, αφού έχει αρκετούς παίκτες που θα έτρωγαν εύκολα κόκκινη σε κάποια πρόκληση ή στην καλύτερη θα ασχολούνται με κοκορομαχίες και λιγότερο με ποδόσφαιρο. Πραγματικά εύχομαι στον ΠΑΟΚ να πάρει την ιστορική πρόκριση ανατρέποντας όλα τα εις βάρος του δεδομένα και να δώσει χαρά στα παιδιά που χθες δέχθηκαν την άνανδρη επίθεση, αλλά και σε όλους τους φιλάθλους του. Στοιχηματικά όμως θα επιλέξω τον άσσο ως το πιο πιθανό αποτέλεσμα.
 Θα επιλέξω τη εκτός έδρας νίκη για τη Παρί μέσα στη Καρπάτι Λιβ., καθώς θεωρώ ότι η διαφορά των δυο ομάδων είναι μεγάλη. Η Παρί φέτος είναι πολύ σταθερή και ελπίζω να παραμείνει.
 Θα ρισκάρω αρκετά και με το διπλό της ΤΣΣΚA Μόσχας μέσα στη Σπάρτα Πράγας. Δεν υπάρχει σκοπιμότητα στο παιχνίδι και νομίζω ότι θα κερδίσει ο καλύτερος.
 Τέλος θα επιλέξω και το αναβληθέν παιχνίδι από το πρωτάθλημα Ολλανδίας μεταξύ της  Εξελσιορ και της Μπρέντα. Πολύ καλύτερους βλέπω τους φιλοξενούμενους και θα τους επιλέξω για νικητές.

Δυάδα με απόδοση 3,78…
Dinamo Zagreb – PAOK   1   (1,72)   0-1
Karpaty Lviv - Paris S.G.   2   (2,20)   1-1


Δυάδα με απόδοση 7,5…
Excelsior Rotterdam - NAC Breda   2   (2,50)   1-3
Sparta Prague - CSKA Moscow   2   (3,00)   1-1

 

Πολύ κρύο σήμερα και η επιλογή είναι δύσκολη.  Η συνήθεια λεει μπύρες αλλά ο καιρός με σπρώχνει στο κρασί. Θα το σκεφτώ αρκετά πριν καταλήξω…
Τα φιλαράκια θα με βρίζουν επειδή παίζω κόντρα τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό θα γίνει κυρίως αν προκριθούμε. Οπότε λεβέντες μου μακάρι να με βρίζετε το βράδυ… ;-p
Καλή τύχη σε όλους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India