Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΜΕΡΑΣ :ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ (6/9 ΕΠΙΤΥΧΙΑ)

   Καλησπερίζω σε μία ακόμη κουλή ημέρα για το champions league με τις κορυφαίες ομάδες να μην έχουν άγχος για το αποτέλεσμα, τουλάχιστον όχι όσο εμείς.
    Θα αρχίσω από το πρώτο χρονικά παιχνίδι, αυτό της ΜΠΕΤΙΣ με την ΜΠΑΡΤΣΑ Β, καθώς όπως έγραψα και εχθές, η φιλοξενούμενη έδωσε πέντε παίκτες στην πρώτη ομάδα (για αυτό υπάρχει άλλωστε ) για τον αγώνα του champions league και βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε και την ΜΠΕΤΙΣ η οποία είναι ομάδα με αχτύπητη έδρα και μεγάλο φαβορί για την άνοδο.
   Στην συνέχεια...
θα πάω Γερμανία και στο Μόναχο όπου θα επιλέξω νίκη για ΜΠΑΓΕΡΝ,over και anytime muller διότι οι Γερμανοί δεν νομίζω ότι θα αφήσουν το παιχνίδι χωρίς να το παλέψουν στα ίσα, και φυσικά τους θεωρώ πολύ ανώτερους ως ομάδα.
   Θα κάνω και μία στάση στο Μιλάνο για να στηρίξω την ΜΙΛΑΝ ,η οποία δεν έχει κανένα απολύτως ενδιαφέρον για το ματς αλλά και ο ΑΓΙΑΞ είναι στα χειρότερα του και μεταξύ αδιάφορου και άθλιου προτιμώ τον πρώτο.
    Συνεχίζω με την νίκη για ΣΑΧΤΑΡ η οποία και αυτή δεν έχει άγχος (πρέπει να γίνουν πράματα και θαύματα για να χαθεί η πρώτη θέση ) αλλά έχει να χάσει στην έδρα της από τότε που ζούσε ο Νώε.
    Στο Λονδίνο θα στηρίξω ΑΡΣΕΝΑΛ από το ημίχρονο, διότι είναι και το προφανές για μία ομάδα σαν την ΑΡΣΕΝΑΛ όπου αντιμετωπίζει μία σαν την ΠΑΡΤΙΖΑΝ (και ας είναι αδέρφια μας ) , καθώς και anytime Nasri.
   Tέλος θα κλείσω με ΜΟΥΡΙΝΙΟ και ας έχει ενδιαφέρων μόνο η ΟΣΕΡ,η οποία κατα την γνώμη μου είναι πολύ μικρή για να φέρει εμπόδια στον ΜΟΥΡΙΝΙΟ.
   Τέλος για σήμερα και καλή επιτυχία σε όλα τα αστέρια.

ΜΠΑΓΕΡΝ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ   1
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ    OVER
ANYTIME   MULLER
ΜΙΛΑΝ-ΑΓΙΑΞ              1
ΜΠΕΤΙΣ-ΜΠΑΡΤΣΑ Β   1
ΡΕΑΛ-ΟΣΕΡ                   1
ΣΑΧΤΑΡ-ΜΠΡΑΓΚΑ    1
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ  1/1
ANYTIME NASRI

1 σχόλια:

charalampos είπε...

Η Μπέτις από 2-0...ισοφαρίστηκε! Όμως 6/9 σήμερα και 6/7 χθες! Πολύ καλός!

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India