Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΜΕΡΑΣ:ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ OVER

   Καλημερίζω νωρίς σήμερα.
  Ξεκινώ με την νίκη της ΜΙΛΑΝ στον εκτός έδρας αγώνα με την ΜΠΟΛΟΝΙΑ, διότι πιστεύω ότι, μία ομάδα τύπου ΜΠΟΛΟΝΙΑ και με τόσα πολλά προβλήματα, τρίτη σερί νίκη και με τέτοιον αντίπαλο δύσκολα να κάνει.
   Συνεχίζω με την  νίκη του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, για τον ίδιο περίπου λόγο που είπα για την Μπολόνια, καθώς νομίζω ότι, η ΚΕΡΚΥΡΑ καλή και χρυσή είναι αλλά, ο Εργοτέλης γνωρίζει ότι, τέτοια ματς, πρέπει να τα πάρει, άλλωστε η Κέρκυρα την εκτός έδρας νίκη, την έκανε με τον Πανιώνιο, φτάνει.
   Στην πόλη μας θα στηρίξω ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ στην αναμέτρηση με την ιστορική ΔΟΞΑ γιατι έτσι μου βγαίνει.
   Θα μεταφερθώ στην Ελβετία, όπου δεν γίνεται να μην προτιμήσω το προφανές... δηλ. την νίκη της ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ απέναντι στην ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ, μια και η φετινή κατάσταση των δύο ομάδων δεν χωρά σύγκριση.
   Μία άλλη ομάδα που θα στηρίξω είναι η ΑΕΚ, γιατί πιστεύω ότι δεν έχει ξεμπουκώσει ακόμα, κάτι που πιστεύω ότι μπορεί να το κάνει σήμερα παρόλο που θεωρώ καλό το ρόστερ της ΑΕΛ.
   Δεύτερη επιλογή στον Ελληνικό χώρο, το over για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, επειδή πρώτον, μπορεί να συνεισφέρει και ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ με την άθλια άμυνα που έχει, αλλά και δεύτερον, λόγω της καλής του επίθεσης.
   Στην Γαλλία θα πάω με την ΛΥΩΝ έτσι απλά γιατί το πιστεύω.
   Στην αναμέτρηση ΜΑΙΝΤΖ-ΣΑΛΚΕ, θα πάρω το over και τίποτα άλλο.
   Ενώ στις ακόλουθες επιλογές μου θα δώσω δύο διπλά, αυτά για την ΦΕΝΕΡ με την ΑΝΚΑΡΑΓΚΟΥΤΣΟΥ και του ΠΑΟ στην Τρίπολη.
   Κλείνω με την μεγάλη κυρία, ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ, όπου νομίζω ότι, θα καθαρίσει το ντέρμπυ με την ΛΑΤΣΙΟ, για να μην πάει στράφη και η εκτός έδρας νίκη της προηγούμενης εβδομάδας, αλλά και επειδή, η ΛΑΤΣΙΟ έχει ρίξει λίγο τις στροφές της.
  Ελπίζω να μην έχουμε την χθεσινή ατυχία και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους μας.
 ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΜΙΛΑΝ        2
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ       1
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ -ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ         1
ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ- ΒΑΣΙΛΕΙΑ        2
ΑΕΚ-ΑΕΛ       1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ      OVER
ΛΥΩΝ-ΤΟΥΛΟΥΖ        1
ΜΑΙΝΤΖ-ΣΑΛΚΕ        OVER
ΑΝΚΑΡΑΓΚΟΥΤΣΟΥ-ΦΕΝΕΡ       2
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ          2
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ -ΛΑΤΣΙΟ        1

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India