Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΜΕΡΑΣ: ANYTIME CISSE

Καλημερίζω την παρέα και ξεκινάω με τις επιλογές μου. 
   Πρώτο μου σημείο θα είναι η νίκη της ΒΟΛΣΦΣΜΠΟΥΡΓΚ απέναντι στην προβληματική και με αρκετές απουσίες ΒΕΡΝΤΕΡ, ενω από την ίδια χώρα θα επιλέξω και το over 3.5 στην αναμέτρηση ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ λόγω της εικόνας των δύο ομάδων στην επίθεση,  της κάκιστης αμυντικής γραμμής της ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ και την ανοδική πορεία του ΑΝΝΟΒΕΡΟ.
   Στην Αγγλία θα κρατήσω... μόνο την ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ κυρίως για την αντίδραση που πιστεύω ότι θα έχει μία καλή ομάδα μετά από την εφτάρα που δέχθηκε  της κάκιστης παρουσίας της ΓΟΥΛΒΣ εκτός έδρας όπου η λέξη νίκη τους είναι άγνωστη και γιτί πιστεύω ότι οι ¨λύκοι¨θα είναι μία από τις ομάδες που θα το πουν το ποίημα.
   Θα συνεχήσω με τον Ελληνικό χώρο όπου θα κρατήσω τον ΗΡΑΚΛΗ καθώς πιστεύω ότι οι δύο ήττες πριν και το ντέρμπυ με τον ΠΑΟΚ μετά καθιστούν τον σημερινό αγώνα ¨τελικό¨και στο κάτω κάτω της γραφής τι έχει να φοβηθεί ο ΗΡΑΚΛΗΣ πλην της παράδοσης ?
   Με ρίσκο, λόγω του χιονιού, θα πάρω το g/g στον αγώνα ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ διότι βλέπω την ικανότητα και των δύο στο σκοράρισμα.
    Φτάνοντας στο απόγευμα, θα ρισκάρω στην νίκη της ΡΟΜΑ μέσα στην έδρα της ΚΙΕΒΟ γιατί πιστεύω ότι δεύτερη κάκιστη εμφάνιση η ομάδα της ΡΟΜΑ δεν θα κάνει παρόλο την δύναμη της γηπεδούχου ομάδος και επίσης θα προτιμήσω στο ίδιο ματς το anytime Borriello.
   Ξανά πίσω στην Ελλάδα  θα σταθώ στην αναμέτρηση του ΠΑΟ με τον ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ πιστεύωντας στο over καθώς οι ΣΕΡΡΕΣ δεν είναι ομάδα που θα κρυφτεί στον αγώνα και από την άλλη δεν ξεχνιέται εύκολα το περσινό στραπάτσο στο κύπελο,ενώμια δεύτερη, αλλά πολύ βασική επιλογή θα είναι το anytime Cisse.
   Αφήνω την Ελλάδα και κάνω στάση στην Γαλλία όπου θα πάρω το αέρα πατέρα (το over δηλ ) της ΑΡΛ με την ΝΑΝΣΙ, και την νίκη της ΤΟΥΛΟΥΖ απέναντι στην ΚΑΕΝ καθώς η πρώτη έρχεται από μεγάλο διπλό ενώ η δεύτερη ψάχνει στο λεξικό την λέξη νίκη.
   Θα κλείσω με ένα μικρό σημείο,και δεν είναι άλλο από την νίκη της ΡΕΑΛ καθώς θέλω να δώ την αντίδραση ,κυρίως του ΜΟΥΡΙΝΙΟ, μετά από τέτοια ήττα. Δική μου εκτίμηση είναι ότι η ΡΕΑΛ θα μπεί στον αγώνα σαν να είχε κερδίσει το προηγούμενο ματς, γιαυτό και επιλέγω τον άσσο καθώς νομίζω ότι και η ΒΑΛΕΝΘΙΑ δεν μπορεί να κοντράρει το ισχυρό ντοθέτο στην Ισπανία.
   Αυτά από εμένα και καλή επιτυχία σε όλους μας.

   ΒΟΛΣΦΜΠΟΥΡΓΚ-ΒΕΡΝΤΕΡ  1
  ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ-ΓΟΥΛΒΣ        1
  ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ   OVER3.5
  ΗΡΑΚΛΗΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ           1
  ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ   G/G
  ΚΙΕΒΟ-ΡΟΜΑ                            2
  ANYTIME  BORRIELLO
  ΠΑΟ-ΣΕΡΡΕΣ                             OVER
  ANYTIME  CISSE
  ΑΡΛ-ΝΑΝΣΙ                              OVER
  ΤΟΥΛΟΥΖ-ΚΑΕΝ                
  ΡΕΑΛ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ              1
    1
ΡΕΑΛ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ                   1

2 σχόλια:

Elpis Cameraman είπε...

Πλήρωσε πάλι ο Σισέ!!!

birdy είπε...

ΣΥΜΦΩΝΏ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India