Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Το ξεκαθάρισμα των ομίλων!

Έλα να τελειώνει η μπουγάδα λέμε... η στύψη έμεινε!

Group E
Κλούζ - Ρόμα: Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ελπίδες για πρόκριση. Η Ευρώπη για αυτούς τελειώνει σήμερα στην έδρα τους και θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις. Η Ρόμα από την άλλη καίγεται! Θέλει τουλάχιστον ισοπαλία για να συνεχίσει στο θεσμό. Μάλλον ανοιχτό το ματς θα παιχτεί. Η Ρόμα τρώει σε κάθε αγωνιστική γκολ και όποτε πάρει μπρος ρίχνει 3άρες!  
Μπάγερν Μονάχου - Βασιλεία: Οι Γερμανοί είναι πρώτοι και αδιάφοροι. Οι Ελβετοί...
έχοντας εξασφαλίσει το europa παίζουν για το κάτι παραπάνω. Με νίκη στη Γερμανία και ήττα των Ιταλών βγαίνουν δεύτεροι. Δύσκολο?

Group F
Ζίλινα - Σπάρτακ Μόσχας: Οι γηπεδούχοι είναι τελειωμένοι έδω και καιρό. Απλά θέλουν να κλείσουν με μια καλή εμφάνιση. Κακή η παρουσία τους στο θεσμό με 5 ήττες και 2 υπέρ-17 γκολ κατά. Οι Ρώσοι μετά την 3άρα στην έδρα τους από την Μαρσέιγ καταδικάστηκαν στο europa και το παιχνίδι μοιάζει με αγγαρεία. Βαράτε με μπατσάκια να μην κοιμηθώ.
Μαρσέιγ - Τσέλσι: Δεύτερος και πρώτος αντίστοιχα. Ένα καλό ματς προπόνησης, μάλλον οι καλοί θα ξεκουραστούν, αν και οι Άγγλοι είναι ντεφορμέ με τον ο Αντσελότι χάνει μέχρι και στο τάβλι! Ντιντιέ βάλε ένα γκολ...   

Group G
Μίλαν - Άγιαξ: Τα πάντα έχουν κριθεί στον όμιλο. Οι Ιταλοί είναι σίγουρα δεύτεροι. Οι Ολλανδοί από την άλλη θέλουν κάτι καλό έχοντας το μάτι και το αυτί τους στο άλλο ματς του ομίλου. Αν δεν γίνει κανένα θαύμα στην Μαδρίτη ο Αίαντας συνεχίζει στο europa. 
Ρεάλ Μαδρίτης - Οσέρ: Προσπαθώντας να κάνω κατάσταση θα πω...Οσέρ γερά, πάρτους τα μυαλά!!! Επιστρέφοντας στο σοβαρό ακαδημαϊκό μου ύφος, οι Γάλλοι έχουν κίνητρο και το ματς κάτι μπορεί να λέει. Ράμος και Αλόνσο δεν παίζουν, 2 "άδικες" κόκκινες τους στερούν από τον Μουρίνιο!  

Group H
Άρσεναλ - Παρτιζάν: Ο όμιλος έχει θέμα. Οι ευκαιρίες για τους Παρτιζάνους πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Τελευταίοι και με το κεφάλι σκυφτό αφού δεν πάλεψαν κανένα ματς όπως έπρεπε. Οι Άγγλοι θέλουν γκολ και νίκη όχι μόνο για να προκριθούν αλλά και για να αποκαταστήσουν τη φήμη τους μετά την ήττα στην Πορτογαλία. Με ήττα της Σαχτάρ και νίκη στο Εμιρεϊτς τερματίζουν και στην 1η θέση.   

Σαχτάρ Ντονέτσκ - Μπράγκα: Η Σαχτάρ θέλει μία ισοπαλία για να τερματίσει πρώτη στον όμιλο. Η Μπράγκα θέλει νίκη με 4 γκολ διαφορά για να πετάξει έξω τους Ουκρανούς. Διαφορετικά πέφτει στο europa έχοντας γλυκό-πικρή γεύση. Τουρλομπούκι... ο όμιλος! 

ΥΓ: Τόσο μπλανζέ ρε Βάζελε?  

1 σχόλια:

Unknown είπε...

Αυτή πρέπει να είναι ξανθιά… Βρε κοπέλα μου με τη γόβα στο πλυντήριο ??? ;-p

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India