Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ

Εχθές δυστηχώς, έγινα  για μία ακόμα φορά μάρτυρας αυτού που πιστεύω ότι μας στερεί την ανάπτυξη ως ομάδα, και δεν είναι άλλο από την έλλειψη ύπαρξης σταθερής πηγής ,σεβαστού κεφαλαίου στην ομάδα κάθε χρόνο.
   Στον χθεσινό αγώνα είδαμε όλοι ότι χρειαζόμαστε, μία στην ουσία καινούργια εντεκάδα προς αντικατάσταση παικτών που δεν γνωρίζω τι κάνουν στον ΠΑΟΚ,και μέσα σε όλα αυτά θα πρέπει να προσθέσουμε ότι παίκτες που μας ανεβάζουν επίπεδο, σιγά σιγά (από την νέα σαιζόν ενοώ ) θα πρέπει να αντικατασταθούν από τουλάχιστον ισάξιους.
    Μεγάλο το έργο...
της διοίκησης ,και λογώ και της κρίσης που μαστίζει την χώρα πιστεύω ότι ο κόσμος και μόνο αυτός ,δεν μπορεί να σηκώσει το οικονομικό βάρος.Ότι μπορεί να κάνει ο φίλαθλος θα το κάνει αλλά πιστεύω στο δύσκολο 2011 που έρχετε  θα μπει στην σκέψη του ΠΑΟΚΣΗ και το μπορώ.
   Αν δούμε σαν παράδειγμα τον Ολυμπιακό, θα δούμε ότι άλλαξε χέρια αλλά δεν μειώθηκε καθόλου η οικονομική του δύναμη,και γιαυτό την τραγική περσινή ομάδα την χτίζει από την αρχή, δίνοντας σεβαστά ποσά, τόσο για προπονητή όσο και για παίκτες.
Ο ΠΑΟΚ έχτισε ομάδα την πρώτη χρονιά του ΖΑΓΟΡΑΚΗ και απέδωσε τα μέγιστα ,αλλά νομίζω ότι να αναπολούμε η να ακολουθούμε τα χνάρια παλαιών μονοπατιών μπορεί να μας αποπροσανατολίσει.
   Έτσι καταλήγω και λέω ότι η μαγιά που υπάρχει τώρα πρέπει να αποδώσει καρπούς αλλά νομίζω με άλλον τρόπο πλέον.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India