Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

CAMPIONATO 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

   Άλλη μία αγωνιστική ημέρα στην γείτονα χώρα και έχω επιλέξει τα πιο χαρακτηριστικά από αυτά.
   ΜΠΑΡΙ-ΠΑΛΕΡΜΟ: ένας αγώνας όπου υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί,και ξεκάθαρο αουτσάιντερ, μία γηπεδούχος ομάδα που δείχνει ότι δεν μπορεί και με πολλές απουσίες σε όλες τις γραμμές της, απέναντι σε μία ομάδα που έρχεται από καλό σερί,έχει βλέψεις, και σκοράρει με αρκετή ευκολία. Λογικό διπλό.
   ΚΙΕΒΟ-ΓΙΟΥΒΕ: Η γηπεδούχος ...
έχει πάρει την κατιούσα, κάτι το οποίο είναι φυσιολογικό για αυτού του επιπέδου τις ομάδες. Κατεμέ η ΚΙΕΒΟ ΒΕΡΟΝΑ είναι μία ομάδα η οποία δεν θα κινδυνεύσει σοβαρά, αλλά στην παρούσα φάση είχε φτάσει στο ταβάνι της. Από την άλλη η ΓΙΟΥΒΕ, έχει αξιοπρόσεκτη ισορροπία στις εντός με τις εκτός έδρας επιδόσεις  της, με πολύ σφιχτή άμυνα (σε 8 εκτός έδρας αγώνες έχει δεχθεί μόλις 4 τέρματα ) και μία επίθεση όπου δεν είναι τσιγκούνα. Σαφές προβάδισμα στην μεγάλη κυρία.
    ΛΑΤΣΙΟ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Μεγάλο σοκ δέχτηκε η ΛΑΤΣΙΟ στο τελευταίο λεπτό από την Γιούβε, κάτι που της στοίχισε την ήττα. Καλείται τώρα να δείξει ότι έχει τις δυνάμεις για να ανταπεξέλθει στην δύσκολη αναμέτρηση με μία ομάδα πολύ δυνατή όπως είναι η ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ. Στην έδρα της είναι πολύ δυνατή, αλλά από την άλλη υπάρχει ο ΝΤΙ ΝΑΤΑΛΕ ο οποίος σκοράρει ακατάπαυστα. Πιθανό G/G.
   ΝΑΠΟΛΙ-ΛΕΤΣΕ: Το έχω ξαναγράψει, ότι η Νάπολι είναι πολύ καλή ομάδα και γίνεται ακόμη καλύτερη μέσα στο γήπεδο της.Παρόλο που εντός έδρας έχει  μόλις 4 νίκες σε 7 αγώνες, τώρα αντιμετωπίζει μία ομάδα όπου εκτός έδρας είναι το απόλυτο (σχεδόν ) μπάχο με 1 ισοπαλία σε 8 αναμετρήσεις.Νίκη για την Νάπολι με συνοδεία over.
    ΜΙΛΑΝ-ΡΟΜΑ: Ντέρμπυ όχι κορυφής,καθώς υπάρχουν 10 πονταλάκια που χωρίζουν τις δύο ομάδες, αλλά ονομάτων.Η γηπεδούχος Μίλαν βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, με 5 νίκες στα τελευταία 6 ματς και πλέον έχει αρχίσει να βάζει σε τάξη τα πολλά αστέρια που έχει.Σαν γηπεδούχος τα πηγαίνει περίφημα με 6 νίκες σε 8 αγώνες. Από την άλλη υπάρχει μία παράξενη ομάδα, με πολλά εσωτερικά προβλήματα όπου φαίνεται να τις κοστίζουν καθώς δεν μπορεί να βρεί ισορροπία, μια και τα πηγαίνει θαυμάσια εντός,ενώ εκτός έδρας παρουσιάζει αποτελέσματα μικρομεσαίας ομάδος.Περιμένω βελτίωση της Ρόμα αλλά σε αυτόν τον αγώνα φαβορί είναι η Μίλαν.
   Τελευταίο ματς το μεγάλο ντέρμπυ της Γένοβας όπου προγνωστικό δεν χωράει, καθώς η μεν Σαμπτόρια στα πρώτα 16 ματς τα μισα τα έχει φέρει ισόπαλα, ενω από την άλλη η Τζένοα την ισοπαλία δεν την αγαπάει και πολύ. Λίγα γκόλ σκοράρουν και οι δύο ομάδες, οπότε λογική επιλογή το under.
    Αυτά τα ολίγα, από την Ιταλία με ευχές για μία συναρπαστική αγωνιστική ημέρα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India