Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Για νέες ήττες για νέες συντριβές..

Στην πόλη της Λάρισας υπήρξε έντονη χιονόπτωση, ειδικά χτες ,αλλά δεν βλέπω να έρχεται άσπρη μέρα ούτε αυτή την εβδομάδα. Νέος τεχνικός της ομάδας της Λάρισας ο Νορβηγός Γιορν Άντερσεν. Αυτός είναι ο νέος προπονητής με τον οποίο συμφώνησε ο Κώστας Πηλαδάκης μετά τα ανυπέρβλητα εμπόδια που μπήκαν στη σχέση μεταξύ του Κρις Κόουλμαν και της Κόβεντρι. Ο Άντερσεν θα καθίσει για δεύτερη φορά σε πάγκο ελληνικής ομάδας πέρασμα του από την Ξάνθη για 2 μήνες προετοιμασίας το 2007 ( δεν υπήρξε επίσημο παιχνίδι).


Στα αγωνιστικά μετά την σοκαριστική ήττα με 4-0 από την ΑΕΚ οι βυσσινί θα αντιμετωπίσουν τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στο όπως αναμένεται κατάμεστο ΑEL ARENA ενώ η ανάγκη για βαθμό ή βαθμούς πλέον είναι επιτακτική. Υπάρχουν απουσίες για την ΑΕΛ με κυριότερες αυτές του Ρομέου ,του Βενετίδη και του Κανόμπιο ενώ αμφίβολος είναι και Μπλάζεκ . Γενικά στο στρατόπεδο της ΑΕΛ δεν υπάρχει η απαιτούμενη ψυχολογία ενώ και τα αποδυτήρια μοιάζουν Νταμπιζοκρατούμενα. Υπάρχει η φήμη πως 2 αγωνιστικές τώρα υπήρχε χαρτάκι ενδεκάδας από τον Έλληνα αμυντικό με αποτέλεσμα να δυσαρεστηθούν φυσικά όσοι δεν ήταν βασικοί… Τελειώνοντας να εφιστώ την προσοχή για ακόμα μια φορά στην διαιτησία όπου η ΑΕΛ με τον Σπάθα έχουν προηγούμενα. Πρόβλεψη μου, η νίκη του Ολυμπιακού ενώ για την ΑΕΛ ελπίζω στο νέο έτος.

2 σχόλια:

charalampos είπε...

Ntabizokratoumema,e? Ti ginetai re file giati etsi?

birdy είπε...

φίλε μου θα συμφώνησω μαζί σου για το αποτέλεσμα του αγώνα,αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την επιλογή του προπονητή.απο όπου και να το σκέφτηκα λογική δεν βρήκα.ευχές για ανάκαμψη της ΑΕΛ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India