Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Ψάρεμα στον πάγο

 Για τα καλά χειμώνας με πολύ κρύο οπότε και δυσκολία στις ομάδες όλων σχεδόν των χωρών να παίξουν μπάλα. Παρόλα αυτά θα προσπαθήσουμε να ψαρέψουμε στον πάγο.
 Από το δικό μας πρωτάθλημα θ’ αφήσω μόνο το παιχνίδι του Παναθηναϊκό με τον Ολυμπιακό Βόλου και θ’ ασχοληθώ με τ’ άλλα τρία. Στο παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Αστέρα Τρίπολης θα επιλέξω την έδρα. Θα πάω με την μεγάλη ανάγκη για βαθμούς και την αλλαγή ψυχολογίας λόγο αλλαγής προπονητή των γηπεδούχων. Στα παιχνίδια της Καβάλας με τον Ατρόμητος και του Εργοτέλη με τον Πανσερραϊκό θα επιλέξω την ισοπαλία. Νιώθω ότι οι τέσσερις ομάδες πιο πολύ δεν θέλουν να χάσουν παρά θέλουν να νικήσουν στο κλείσιμο του πρώτου γύρου και νομίζω ότι μπορούν να το πετύχουν.
 Από τη Γαλλία νομίζω ότι η Παρί...


δεν θα έχει κανένα πρόβλημα απέναντι στη Μονακό, ενώ θα επιλέξω τη νίκη για τη Ρεν απέναντι στη Βαλενσιέν, καθώς φέτος βλέπω τους γηπεδούχους αρκετά ισχυρούς. Από την Ολλανδία θα επιλέξω τη νίκη για τη Μπρέντα απέναντι στη Φίτεσε και την εκτός έδρας νίκη της Γκρόνιγκεν μέσα στην Εξέλσιορ.
 Τέλος από την Ισπανία πιστεύω στη νίκη της Λα Κορούνια κόντρα στη Σπόρτινγκ Χιχόν.
   
Δυάδα με απόδοση  3,82…
Excelsior Rotterdam - FC Groningen   2   (1,93)   2-2
NAC Breda - Vitesse Arnhem   1   (1,98) 1-1


Τριάδα με απόδοση 5,48…
Paris S.G. – Monaco   1   (1,45)   2-2
Rennes – Valenciennes   1   (1,80)   1-0
Deportivo La Coruna - Sporting Gijon   1   (2,10)   1-1


Σύστημα 2-3 (4 στήλες)…
Panionios - Asteras Tripolis   1   (2,10)   0-0
Kavala – Atromitos   X   (3,10)   1-1
Ergotelis - Panserraikos   X   (3,25)   2-0


Καλή τύχη σε όλους…


  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India