Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Top 3: Η χειρότερη φανέλα.

Σήμερα λέω να κάνουμε λίγο χουλιαμά. Με αφορμή την κουβέντα που έκανα χθες με κάτι μπαλαδόφατσες για την μπορντώ στολή του Άρη, που κατά γενική ομολογία αρέσει, έθεσα το ερώτημα της χειρότερη φανέλας. Καλά από Ελλάδα...χαμός! Το σχετικό άρθρο έρχεται! Από Ευρώπη μονοπώλησε την κουβέντα η Αγγλία, θιασώτες βλέπεις οι περισσότεροι λόγω μεταναστευτικών σπουδών! 

Στο προκείμενο...στην 3η θέση η στολή της Arsenal του 1991! Δες την φωτό αριστερά. Αυτήν μπορείς να την φορέσεις χαλαρά, αν είσαι νύχτα σε σκοτεινό επαρχιακό δρόμο και σε πιάσει λάστιχο...


Στην 2η θέση, η στολή της Hull city (ποιας?) που την έρηξε ένας τύπος και όταν την είδαμε πάθαμε πλάκα. Οι τίγρεις, είναι λέει, το παρατσούκλι της ομάδας και η φανέλα φοριέται χαλαρά για κάλυψη/αποκρύψη στην ζούγκλα. Χτύπας αντιλόπη εγγυημένα! Βέβαια η μπλούζα φοριέται και από "μερακλήδες" σε ανάλογες καταστάσεις συνδυαζόμενη με το αντίστοιχο σκαφτό εσώρουχο! Sold out στην Αγγλία!



Στην 1η θέση, ομόφωνα, η φανέλα της Birmigham του 1992 ή κάπου εκεί. Η ιστορία έχει ως εξής, ο σύλλογος περνούσε οικονομική κρίση και περίσσεψε ύφασμα από την μοκέτα του ξενοδοχείο που θα μπορούσε να είναι και μοκέτα αεροδρομίου. Αυτός που την σχεδίασε πρέπει να είχε τρελό γούστο και ο πρόεδρος που την πλήρωσε πρέπει να μισούσε την ομάδα. Φήμες λένε πως στο Birmigham εκείνη την χρονιά οι ψυχολόγοι χαμογέλασαν.

Η αλήθεια είναι οτι σχεδιάστηκε από την NASA και στην ουσία δεν αφήνει τους αντιπάλους να συγκεντρωθούν! 

ΥΓ: Και οι 3 φανέλες είναι αρχές το ΄90!  

3 σχόλια:

MetalDefianceProductions είπε...

psifizw xalara tis birmigxam...eleosssss xa xa

charalampos είπε...

eeeeetsi!

Χρήστος είπε...

Birmigham δαγκωτό φυσικά..!! Απλά,δεν υπάρχει.!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India