Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Δύσκολη έξοδος

Δύσκολη αποστολή για τον Παναθηναϊκό, στην αφιλόξενη έδρα του Αστέρα Τρίπολης. Οι πράσινοι πηγαίνουν πλήρεις (για πρώτη φορά φέτος), αλλά και ανανεωμένοι στη Τρίπολη, για να κρατήσουν την πρωτιά. Ο Φερέιρα «έκοψε» από την αποστολή για δικούς του λόγους τον Πλεσί και τον Γκοβού, με τις φήμες να λένε ότι ίσως ο «άσωτος» Γκοβού αποχωρήσει γρηγορότερα του αναμενομένου από την Παιανία...


Ο Λουίς Γκαρσία είναι τιμωρημένος και έμεινε επίσης εκτός, αλλά αυτός που επιστρέφει και έδειξε ότι έχει κέφια, είναι ο Λέτο. Ο Αργεντινός είναι ξανά στην αποστολή για αγώνα της Σούπερ Λιγκ και σίγουρα όλοι οι Παναθηναϊκοί περιμέναμε πως και πως την επιστροφή του! Μαζί με το Νίνη, δίνουν ελπίδες για διαφορετικό Παναθηναϊκό απ' ότι είχαμε συνηθίσει τις τελευταίες εβδομάδες.
Ο Αστέρας δεν είναι ομάδα που παίζει επιθετικά, έχασε αρκετούς βαθμούς εντός μέχρι στιγμής και το μόνο που μπορούμε να γράψουμε με σιγουριά, είναι ότι περιμένουμε άμυνα ταμπούρι.
Αύριο οι απαντήσεις! Στις 19:30.

4 σχόλια:

charalampos είπε...

Πως τον βλέπεις τον προπονητή, ήρθε να "καθαρίσει"?

birdy είπε...

Πιστεύω ότι είναι διπλό το ματς.Τι λες?

Elpis Cameraman είπε...

@ charalampos
Τον προπονητη τον βλεπω πολυ ηπιων τονων και δεν μου γεμιζει το ματι προς το παραν. Μακαρι να ειναι καλυτερος απο τους προηγουμενους. Ολοι λενε οτι ειναι πολυ αυστηρος, αλλα δεν θα ελεγα οτι μας δειχνει κατι τετοιο μεχρι τωρα. Σε λιγο καιρο, θα μπορουμε να κρινουμε με βεβειοτητα.

Elpis Cameraman είπε...

@ birdy
Εγω θελω να ειναι διπλο. -)
Να σου πω την αληθεια, εχω ενα κανονα.
Δεν πονταρω ποτε την ομαδα μου.
Δεν μπορω να δω το ματς αντικειμενικα και το κρινω λαθος.
Θα δουμε αυριο!

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India