Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Premier League

Η Newcastle έχασε δίκαια με 3-1 από την West Brom χτες το απόγευμα. Οι ασταθείς εμφανίσεις συνεχίζονται για τους ανθρακωρύχους. Στόχος της ομάδας είναι η συγκομιδή των βαθμών που θα την κρατήσουν στην κατηγορία δήλωσε ο προπονητής Chris Houghton που τα έψαλε για μια ώρα στους παίχτες του μετά τον αγώνα. Άλλο ένα αρνητικό στοιχείο είναι η αποχώρηση από το γήπεδο του Guthrie με πατερίτσες έπειτα από τραυματισμό.



Χαρές και πανηγύρια όμως στο Sunderland μετά από την...
 επικράτηση τις τοπικής ομάδας με 1-0 επί τι West Ham.M’αυτό το αποτέλεσμα διατήρησαν το αήττητο στην έδρα τους φέτος σε αγώνες για την Premier League και εδραιώθηκαν στην έβδομη θέση του πίνακα.


Για το αποψινό παιχνίδι μεταξύ Liverpool και Aston Villa προβλέπω δύσκολη επικράτηση των γηπεδούχων που δεν θα έχουν για άλλη μια φορά τον Gerrard στην σύνθεση τους. Ο δικός μας, Σωτήρης Κυριάκος αναμένεται να είναι βασικός. Θα πρέπει εδώ να αναφέρω ότι μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Πρωθυπουργός της Αγγλίας προέβλεψε άνετη επικράτηση των φιλοξενουμένων με...0-6!! Ίσως να έχει να κάνει με το μαύρισμα που έφαγε από τους κατοίκους του Liverpool στις τελευταίες εκλογές!

4 σχόλια:

charalampos είπε...

καλως ορισες Aggle as8eni! Ωραίο άρθρο! Σου ευχομαι καλή συνέχεια!

Agglos as8enis είπε...

S'euxaristw pou mou dineis tin eukairia na grapsw se blog kai s'euaxaristw episeis pou dior8wses to la8akia mou!

Unknown είπε...

Καλή αρχή και καλές αναρτήσεις !!! Είμαστε πολύ τυχεροί που θα έχουμε τον άνθρωπό μας από Αγγλία… Τώρα οι αναγνώστες θα μπορούν να ενημερώνονται για το μεγάλο νησί απευθείας από την πηγή… Τους χαιρετισμούς μου στο Newcastle ;-)

birdy είπε...

Γεια σου aggle as8eni και να μην ξεχνας την Νοτς Καουντι.Χαιρετησματα στον Αλλαν Σιρερ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India