Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΜΕΡΑΣ: ΒΑΡΕΓΚΕΜ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 2

   Ξεκινώ αμέσως γιατί αργήσαμε σήμερα με την γειτονική Ιταλία, από το over στον αγώνα ΛΕΤΣΕ-ΤΖΕΝΟΑ, γιατί πιστεύω ότι η ανωτερότητα της ΤΖΕΝΟΑ ισοσκελίζεται από την καλή εντός έδρας παρουσία της ΛΕΤΣΕ και νομίζω ότι, αυτό θα ανοίξει το παιχνίδι.  
   Δεύτερη επιλογή η νίκη της ΣΑΜΠΤΟΡΙΑ απέναντι στο ΜΠΑΡΙ διότι η δεύτερη έχει πολλές απουσίες και καθόλου καλή ομάδα, σε σχέση με την πρώτη, που μπορεί να μην πετάει φωτιές, αλλά χάνει δύσκολα και γι' αυτό πιστεύω ότι, το ματς γέρνει προς τον άσσο.
   Τελευταία επιλογή ...η νίκη για την ΤΣΕΖΕΝΑ, στο ντέρμπυ με την ΜΠΟΛΟΝΙΑ, καθώς, στην δεύτερη γίνετε της κακομοίρας, με άγνωστο το μέλλον λόγω των χρεών της ομάδας, αν και εδώ που τα λέμε η ΜΠΟΛΟΝΙΑ στην παρούσα φάση μόνο ομάδα δεν λέγεται.
   Θα συνεχίσω με τον ΑΡΗ, όπου και θα πάρω τον άσσο, καθώς πιστεύω ότι, μετά τον ντόρο για επιλογή αγώνων από τους παίκτες  δεν θα δώσουν νέα τροφή για σχόλια αλλά ακόμη όσο και αμυντικά να παίξει ο ΑΣΤΕΡΑΣ ένα γκολ θα το δεχτεί.
   Στη Γαλλία θα πάω, απλά, με τις καλύτερες ομάδες, δηλ. την ΜΑΡΣΕΙΓ και την ΠΑΡΙ, τις οποίες το ξαναλέω πιστεύω ότι θα είναι και διεκδικήτριες του τίτλου.
   Θα συνεχίσω με τη βασική μου επιλογή με το διπλό στον αγώνα  ΒΑΡΕΓΚΕΜ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ, καθώς η γηπεδούχος έχει σοβαρές απουσίες και σε αντίθεση με την φιλοξενούμενη που έχει επιστροφές βασικών παικτών.
    Στα πάτρια πάλι εδάφη όπου θα στηρίξω το μεγάλο διπλό του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και το anytime Mιραλάς, έτσι απλά χωρίς σχόλια.
   Και τελειώνω με τον αγώνα ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ- ΣΕΒΙΛΛΗ,όπου θα στηρίξω το  over γιατί πιστεύω ότι και οι δυο ομάδες μπορούν να συνεισφέρουν σε αυτό,(άλλη μια επιλογή του αγώνα αυτού το g/g.
   Καλή επιτυχία σε όλους μας !!!!
ΛΕΤΣΕ-ΤΖΕΝΟΑ      OVER
ΣΑΜΠΤΟΡΙΑ -ΜΠΑΡΙ     1
ΤΣΕΖΕΝΑ -ΜΠΟΛΟΝΙΑ     1
 ΑΡΗΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ      1
ΝΙΣ-ΜΑΡΣΕΙΓ      2
ΠΑΡΙ-ΜΠΡΕΣΤ     1
ΒΑΡΕΓΚΕΜ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ      2
ΚΑΒΑΛΑ-ΟΣΦΠ      2
ANYTIME ΜΙΡΑΛΑΣ  
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ- ΣΕΒΙΛΛΗ     OVER
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ- ΣΕΒΙΛΛΗ     G/G

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India