Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Παγωμένη Αγγλία με παιχνίδια φωτιά

Γεια σας από το παγωμένο Newcastle. Αυτή η αγωνιστική είναι, σε αντίθεση με τον καιρό, καυτή, αφού περιλαμβάνει παιχνίδια με αγρια ομορφιά, από την κορυφή και την ουρα.Θα προσπαθήσω να ξεχωρίσω μερικά παιχνίδια για τους παίχτες:
Everton-Wigan
Προσφέρεται για standard μια και οι γηπεδούχοι δύσκολα θα χάσουν. Η Wigan είναι πολύ αδύναμη στα εκτος έδρας παιχνίδια της και η Everton έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα μετά την ισοπαλία της με την Chelsea την προηγουμενη αγωνιστική εκτος έδρας κάνοντας ένα πολύ καλο δεύτερο ημίχρονο. Και οι δυο ομάδες είναι κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.
West Ham-Manchester City
Εδώ πιστεύω ότι η Manchester City θα πάρει το διπλό έστω κι αν ο Tevez δεν θα παίξει λόγω τιμωρίας. Ο αναπληρωματικός...
Αντεμπαγιόρ θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι έχει θέση στην ενδεκάδα. Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να τους βρει στην κορυφή του πινακα μετά το τέλος της αγωνιστικής. Η West Ham είναι μια από τις υποψήφιες ομάδες για υποβιβασμό και δύσκολα θα πάρει βαθμούς από ομάδες της κορυφής.
Και τώρα τα...δύσκολα. Δεν θα μπορέσω να αποφύγω τον πειρασμό να κάνω πρόβλεψη για την Newcastle. Ο καινούριος προπονητής, Alan Pardew, μόλις πριν από λίγες ώρες υπέγραψε συμβόλαιο για πεντέμισι χρονια (ναι καλά ακούσατε) και αν και δεν είναι αγαπητός στον κόσμο πιστεύω ότι οι φίλοι της Newcastle θα σταθούν πίσω από την ομάδα τους για μια νέα αρχή. Η Liverpool δεν είναι αυτή που ξέραμε άλλες χρονιες. Βλέπω νίκη της Newcastle!
Ο τελευταίος αγώνας που θα αναφερθώ είναι αυτός τις ερχόμενης Δευτέρας, το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Manchester United και Arsenal. Χρυσός κανόνας για αυτούς που τους αρέσει το στοίχημα είναι να αφήνουν στην άκρη παιχνίδια σαν κι αυτό, για πολλούς λόγους. Εγώ θα ρισκάρω και θα πω ότι η Arsenal το’χει το παιχνίδι. Η Λονδρέζοι έχουν φέτος την ομάδα με την καλύτερη επίδοση στα εκτος έδρας παιχνίδια και είτε το θέλουμε είτε όχι αυτές οι ομάδες παίρνουν τίτλο στο τέλος. Η United δεν έχει πείσει μέχρι τώρα στα παιχνίδια της.
Καλή σας τύχη και ελπίζω αυτό το σαββατοκύριακο να ευχαριστηθούμε ποδόσφαιρο χωρίς γκρίνια και βία!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India