Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Μόνο για το διπλό και με μεμονωμένους οπαδούς ο Ηρακλής στο ντέρμπι!

Με σημαντικότατες απουσίες όπως αυτές του πολυτιμότατου Ντάνι, του πρώτου στα κοψίματα στο πρωτάθλημα Κατσαμπή, του Κομπαγιάσι, του Βουτσιά και του Μέλκα θα αγωνιστεί ο Ηρακλής κόντρα στον γηπεδούχο όμιλο κωνσταντινουπολιτών στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Ο Σολτάνι την τελευταία στιγμή προλαβαίνει τον αγώνα.

Μέσα λοιπόν σε μια "φλεγόμενη!!!" τούμπα ο Ηρακλής κατεβαίνει να αγωνιστεί χωρίς τον κόσμο του οργανωμένα, αλλά με πολυάριθμους μεμονωμένους οπαδούς του...
 χωρίς διακριτικά, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις! Ο Ηρακλής είναι υποχρεωμένος έτσι όπως έστρωσε ως τώρα στο πρωτάθλημα να χτυπήσει αποκλειστικά και μόνο τη νίκη. Όλοι στο στρατόπεδο των κυανόλευκων ευελπιστούν ότι ο τεχνικός και οι ποδοσφαιριστές του έχουν κατανοήσει την βαθμολογική κρισιμότητα του ματς και θα ματώσουν για να πετύχουν το διπλό.

Το επιθυμητό αποτέλεσμα λοιπόν είναι μόνο ένα και είναι νίκη και θα επιτευχθεί μόνο αν δούμε τον πραγματικό Ηρακλή απέναντι σε έναν μέτριο αντίπαλο που αγωνίζεται όμως στην έδρα του!

Υ.Γ. Δυστυχώς για άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες μιας απίστευτης προπαγάνδας στην πόλη μας, καθώς τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης παρουσιάζουν τον όμιλο κωνσταντινουπολιτών αποδεκατισμένο ενώ θα απουσιάζουν μόλις 2 βασικοί του ποδοσφαιριστές, με μοναδικό στόχο φυσικά να δημιουργήσουν κλίμα ώστε να δεχτούνε όσο πιο μαλακά γίνεται την πιθανή ροπαλιά!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India