Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Πλέον Συσπείρωση στην ΑΕΛ

Τελικά είναι πολύ καλυτέρα να καταγράφεις τα γεγονότα μια φορά την εβδομάδα και όχι ανά μέρα… Στην Λάρισα λοιπόν είχαμε την αλλαγή Παπακώστα, την παραλίγο πρόσληψη του Δερμιτζάκη, την πολύ δυναμική αντίδραση των οπαδών, την ματαίωση της πρόσληψης και τις δηλώσεις του Πηλαδάκη κατά των οπαδών ενώ τώρα έχουμε την υπέρτατη συσπείρωση για το πρώτο ματς στο AEL FC ARENA.


Η αλλαγή του προπονητή που αν και κατά την γνώμη ήταν σωστή ήρθε μάλλον σε μια στιγμή που δεν το περίμενε κάνεις. Ο Παπακώστας αν και σε τεχνικές γνώσεις είναι μέτριος, στην διαχείριση των κρίσεων είναι που αποδείχτηκε κατώτερος του αναμενόμενου και για αυτό θα έπρεπε να είχε απομακρυνθεί πιο νωρίς ή  4 μέρες πιο αργά αμέσως μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ.
Όταν την Τρίτη που υπήρχε η απεργία των δημοσιογράφων βούιζε όλη η πόλη ότι πάλι ο προπονητής θα είναι νέος και μαθητευόμενος.  Σαν αποτέλεσμα οι οπαδοί συγκεντρώθηκαν στο ξενοδοχείο όπου διέμεινε ο Δερμιτζάκης στην Λάρισα και μάλιστα μία αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών του παρέδωσε μια επιστολή, το γενικό νόημα της οποίας έλεγε ότι οι τελευταίοι δεν επιθυμούν την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από εκείνον. Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να μην ολοκληρωθεί η καταρχήν συμφωνία με την ΑΕΛ. Γενικά δεν υπάρχει άνθρωπος στην πόλη που να μην χάρηκε από αυτήν την εξέλιξη.
Την επόμενη μέρα, ο πρόεδρος της λαρισινής ΠΑΕ ξεκαθάρισε ότι από τη στιγμή που έχει υποθηκεύσει την προσωπική του περιουσία για να γίνει το γήπεδο της ΑΕΛ, δε δέχεται απειλές και εκβιασμούς από κανέναν, ενώ σημείωσε πως ποτέ δεν είχε έρθει σε οριστική συμφωνία με κάποιο προπονητή. Εδώ θα σχολιάσω πως είναι τόσο εύκολο να δεις τα λάθη της ΑΕΛ στο θέμα προπονητή ( πάντα είχε ακριβούς- φτασμένους παίχτες και μαθητευόμενους προπονητές ) που έστω και με τέτοιες αντιδράσεις ο κόσμος δείχνει τον δρόμο.
Όσον αφορά το ματς με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα ενώ στον πάγκο θα κάθεται ο βοηθός προπονητή ως τώρα ο Κ. Κατσάρας. Το νέο γήπεδο  θα έχει τους 16.111 θεατές  του και το κλίμα θα είναι για ακόμα μια φορά πανηγυρικό,  επιπλέον υπάρχει μεγάλη συσπείρωση των οπαδών πίσω από την ομάδα πλέον και το θέμα είναι αν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ θα σταθούν ανάλογοι της περίστασης, πάντως ως τώρα κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί.
Προγνωστικά δεν δίνω αλλά λέω πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι η ΑΕΛ θα δώσει τον  καλύτερο εαυτό της και περιμένω κάτι σαν το περσυνό ΑΕΛ-ΠΑΟΚ (2-1) πάντως όπως δείχνουν και οι αποδόσεις, όλα είναι πιθανά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India