Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Κύπρος: Β΄γύρος με πολλά παράπονα για τη διαιτησία.

Γειά σου κουμπάρε! Έπαιξαν μάπα (=μπάλα στα κυπριακά) στο νησί της Αφροδίτης και εμείς είμαστε εδώ να σου πούμε τα καθέκαστα.

Μεγάλο διπλό ο πρωτοπόρος ΑΠΟΕΛ (35β) στην Αμμόχωστο επί του Ερμή. Με τον Σολάρι να σκοράρει το 7ο του γκολ, η ομάδα του Γιοβάνοβιτς συνδυάζει γκολ και ουσία. Αντίθετα, από την Δευτέρα τον Ερμή αναλαμβάνει ο νέος τεχνικός Περεϊερα που επωμίζεται το δύσκολο έργο της παραμονής. Η ομάδα της Αραδίππου έμεινε στους 14 βαθμούς και δεν πρέπει να νοιώθει ιδιαίτερα ασφαλής αν δεν πάρει άμεσα βαθμούς...


Στο Γ.Σ.Π. η Ομόνοια (30β) νίκησε την ΑΕΚ με 2-0 και την άφησε 3η με 4β διαφορά. Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου σκόραρε και τα 2 γκολ ενώ ο Ντούσαν δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των πρασίνων. Η ΑΕΚ έμεινε με την εντύπωση οτι μπορούσε. 

Συγχαρητήρια μοίρασε ο Γιανέφσκι τους παίχτες του για την νίκη με 1-0 επί του ΑΠΟΠ. Η ΕΝΠ στο επόμενο ματς αντιμετωπίζει το ΑΠΟΕΛ και η ψυχολογική ντόπα αφήνει δικαιολογημένες ελπίδες. Παράπονα για την διαιτησία εξέφρασε ο προπονητής του ΑΠΟΠ που βλέπει την υπόθεση παραμονή...να χάνει άλλη μια μάχη.

Άλκη (με 10 παίχτες από το 74΄) και Εθνικός πήραν μεγάλα διπλά ενάντια της Ανόρθωσης και της ΑΕΠ, αντίστοιχα, και ανάσαναν βαθμολογικά. Ο Κρισμάρεβιτς προπονητής της Ανόρθωσης δικαιολόγησε την ήττα κάνοντας λόγο για 2 αναγκαστικές αλλαγές, αλλά δεν φαίνεται να πείθει πλέον, ενώ η τελευταία της βαθμολογίας ΑΕΠ ακόμη φωνάζει για το μη καταλογισμό πέναλντι στο 55΄λεπτό και ρίχνει ευθύνες για την ήττα την κακή διαιτησία. 

Στην Δόξα, ανάμεικτα τα αισθήματα από την ισοπαλία με τον Απόλλωνα. Ήθελε τη νίκη για να σκαρφαλώσει στην βαθμολογία αλλά και εδώ εκφράζονται παράπονα για την διαιτησία και το λανθασμένο καταλογισμό πέναλτι υπέρ του φιλοξενούμενου. Από την άλλη ικανοποιημένος είναι ο Μιχαηλίδης για το αποτέλεσμα καθώς ο Απόλλων παραμένει 4ος με 20β.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση ΑΕΛ - Ολυμπιακός σήμερα στις 19:00 στο Τσίρειο.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India