Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Αν δεν κερδίσει ...βγάζει κομπιουτεράκια!

Φτάνοντας ένα βήμα πριν από το φινάλε του πρώτου γύρου, εύκολα κάποιος αν δει την βαθμολογία διαπιστώνει την κρισιμότητα του αγώνα με την Άεκ την Κυριακή για τον Ηρακλή. Είναι φανερό ότι με νίκη συνεχίζει στο πρωτάθλημα για ότι καλύτερο μπορέσει να πετύχει, διαφορετικά με αρνητικό αποτέλεσμα...
 βγάζουν κομπιουτεράκια στον γηραιό ενόψει του δεύτερου γύρου. Για εμάς και οι δύο γύροι του πρωταθλήματος είναι της ίδιας δυσκολίας και δεν υπάρχει εύκολος πρώτος γύρος και δεύτερος δύσκολος.

Δεν θα γράψουμε αυτή τη φορά ούτε για πάθος και δύναμη ούτε για αξιοπρέπεια, όπως ελπίζαμε έναν ολόκληρο γύρο να δούμε στο χορτάρι από τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή, διότι πραγματικά ελάχιστες φορές διαπιστώσαμε αυτά τα στοιχεία στην ομάδα ως τώρα. Την άποψη μας για μεταγραφές και τον κ. Μαρίνο την εκφράσαμε στο προηγούμενο άρθρο μας και δεν θα επαναλαμβανόμαστε.

Ο Ηρακλής θα υποδεχτεί τον δικέφαλο του νότου χωρίς σημαντικές απουσίες. Η Άεκ δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση και παρουσιάζει μεγάλη αστάθεια στις εμφανίσεις της. Ωστόσο, διαθέτει 3-4 ποδοσφαιριστές που αν βρεθούν σε καλή μέρα μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Είναι στις δυνατότητες του Ηρακλή να κατακτήσει τη νίκη και να βουλώσει στόματα και παπαγαλάκια της πόλης που από τώρα τρέφουν κρυφές ελπίδες για τον υποβιβασμό της ομάδας. Είναι δύσκολο για τον Ηρακληδέα να βρει το κουράγιο να πάει στο Καυτανζόγλειο να υποστηρίξει την ομάδα μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, αλλά αποτελεί χρέος και καθήκον.

Περιμένουμε λοιπόν να δούμε αν θα φτάσουν στη νίκη οι κυανόλευκοι όπως έπραξαν στα δύο ντέρμπι που έχει δώσει φέτος στης έδρα του με Ολυμπιακό και Άρη!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India