Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Χωρίς σάλιο...

Καλημέρα καλοκαιρινή μου αγάπη!

Μπέρδεμα με τον καιρό...μπέρδεμα και με μας! Τι γίνεται ρε τσουτσουμπρούτζου, να βάλω σαγιονάρα μιτσούκο? Τελείωσε εψές και η 5η αγωνιστική του europa league και τα πήγαμε αρκετά καλά αν εξαιρέσεις την μπανάνα που πάτησε ο ΠΑΟΚ. Αύριο έχουμε άλλη league την Super και εκεί τα πράγματα περνάνε σε άλλη διάσταση αυτή του...ανεξήγητου. Ωραίο πρόλογο έκανα, μπράβο μου αλλά ας περάσω και στο παρασύνθημα...

Καραμπινάτη περίπτωση ο ΠΑΟΚ! Ο νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε για ακόμη μία φορά! Ατμόσφαιρα στο γήπεδο δεν υπήρχε και μιλάω για τα δεδομένα της Τούμπας. Το ματς χλιαρό, ένα γκολ και τι γκολ για το δικέφαλο και μετά μπήκαμε στο safe mode. Αντί να πιέσει, άραξε και την πλήρωσε τη λυπητερή. Αφού δεν κάνεις 2-3 γκολ να τελειώσεις του τραχανοπλαγιάδες Βέλγους είναι βέβαιο οτι θα την πατήσεις. Άντε τώρα να καθαρίσεις την μπουγάδα στην Κροατία. 

Καταξιωμένε στην Ευρώπη Άρη, σύνελθε γιατί παίζεις και στην Ελλάδα το ΣΚ, αν θυμάσαι! Αν θυμάσαι επίσης μετά απο ευρωπαϊκή επιτυχία είχες κακή απόδοση στο εγχώριο πρωτάθλημα. Άντε να σε δω με την Τρίπολη.

ΑΕΚ καλά το πας. Δεν έχω να πω κάτι κακό. Νταπα Ντουπα Ντιοπ, Μανωλάς και Μπερνς είναι σε φόρμα και το σύνολο πάει να βρει ρυθμό. Κάτι άκουσα οτι ο τρομοκράτης είπε σε μέσα της πατρίδας του κάτι περί καμίας υπογραφής συμβολαίου. Τι είναι αυτό πάλι?

Τέλος να πω για τους δύο ποδοσφαιροπατέρες της χώρας που έφαγαν πρόστιμο για δηλώσεις εις βάρος της διαιτησίας! Για την ακρίβεια 10.000€ στον Μαρινάκη (πρόεδρο της SL) και στην ΠΑΕ ΠΑΟ. Εσείς θα καθαρίζατε το ποδόσφαιρο? Εσεις είστε οι αναμορφωτές, μουσάτα παλικάρια? Αντί να απαιτείται να παίζετε μπαλάρα με τόσα λεφτά που ρίχνεται, σας φταίνε οι άλλοι! 10.000 €... τους ξεπαράδιασες ρε ΕΠΟ! 

ΥΓ: Αγαπημένο μου ποδοσφαιρικό παρελθόν... κάνε στην άκρη να σε ξεπεράσω!  

3 σχόλια:

MetalDefianceProductions είπε...

to salio,paroles tis fimes den leitourgei ws lipantiko giati kserenetai grigora..xa xa

charalampos είπε...

e...kati tha ksereis kai to les! xaxaxa!

MetalDefianceProductions είπε...

eksefrazomeno kai apo sexologous....xa...

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India