Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Για να σε δω βρε Λάρισα…

 Δεν τα κατάφερα χθες παρόλο που με δικαίωσε ο ΠΑΟΚ με το τελικό 1-0. Μου άνοιξε την όρεξη όμως και έτσι από το δικό μας πρωτάθλημα θα κάνω δυο επιλογές με πολύ ρίσκο.
 Ξεκινάω με το διπλό για τη Λάρισα μέσα στην ΑΕΚ. Μηδέν νίκες εκτός η Λάρισα, μηδέν ήττες εντός η ΑΕΚ, γιατί να μην κλείσει ο γύρος πιο φυσιολογικά. Περιμένω μια αντίδραση από τους Λαρισαίους ώστε να σταματήσουν την κατρακύλα...
 Την ισοπαλία θα επιλέξω στο παιχνίδι του Εργοτέλη με τη Κέρκυρα. Οι γηπεδούχοι έχουν μείνει λίγο πίσω στην βαθμολογία, αλλά μετά παίζουν πάλι εντός με Πανσερραϊκό. Από την άλλοι οι φιλοξενούμενοι με ανεβασμένη ψυχολογία θα προσπαθήσουν για ότι θετικό, καθώς κλείνουν το γύρο με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Χωρίς ισοπαλία εντός ο Εργοτέλης, με μια ισοπαλία εκτός η Κέρκυρα, το πιο λογικό απ όλα μου φαίνεται να τις αυξήσουν.    
 Από τη Γαλλία θα επιλέξω τη νίκη για τη Λυών απέναντι στη Τουλούζ και με περισσότερο ρίσκο... τη νίκη για την Μπορντό έστω και δύσκολα απέναντι στη Ρεν.
 Από την Ιταλία θα επιλέξω το διπλό για τη Σαμπντόρια μέσα στη Μπρέσια και τη νίκη για τη Γιούβε απέναντι στη Λάτσιο, καθώς νομίζω ότι είναι αρκετά καλύτερες από τις αντιπάλους τους.
 Τέλος από την Ολλανδία νομίζω ότι μπορεί να πάρει το διπλό η Τβέντε μέσα στη Χέρενφεν. Καλοί οι γηπεδούχοι στην έδρα τους αλλά τώρα παίζουν με τους πρωταθλητές, που με νίκη ξανανεβαίνουν στη κορυφή.

Τριάδα με απόδοση 5,78…
Lyon – Toulouse   1   (1,55)   2-0
Juventus – Lazio   1   (1,82)   2-1
Bordeaux – Rennes   1   (2,05)   0-0


Δυάδα με απόδοση 5,78…
SC Heerenveen - FC Twente   2   (2,10)   6-2
Brescia – Sampdoria   2   (2,75)   1-0


Δυάδα με απόδοση 18,9…
Ergotelis – Kerkyra   X   (3,15)   3-0
AEK – Larisa   2   (6,00)   4-0


Για να δούμε σήμερα… Καλή τύχη σε όλους…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India