Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Campionato: 16η αγωνιστική της Serie A.

Στην Ιταλία φτάσαμε αισίως στην 16η  αγωνιστική, σε ένα πρωτάθλημα το οποίο δεν έχει την αίγλη του παρελθόντος.
 Ήδη στην κορυφή  έχει εδραιωθεί η Μίλαν και μετά την κυριαρχία της Ίντερ τα τελευταία χρόνια φαίνεται ότι φέτος θα έχουμε αλλαγή σκυτάλης.
Το πρόγραμμα του Σαββοτοκύριακου δεν έχει το μεγάλο ντέρμπυ, αλλά μερικά ενδιαφέροντα παιχνίδια και ξεκινάω από το ΠΑΛΕΡΜΟ-ΠΑΡΜΑ, πολύ καλή η γηπεδούχος με...
 αρκετά ισχυρή έδρα την οποία όμως δεν έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο.Η Πάρμα με αρκετές αδυναμίες και με ομάδα που δεν θυμίζει σε τίποτε αυτή του παρελθόντος, θα έχει τέτοια πορεία που ούτε θα κινδυνέυσει αλλά ούτε θα διεκδικήσει και κάτι ψηλά, σκοράρει και δέχεται γκολ με το σταγονόμετρο κάτι το οποίο καθιστά δύσκολο το ματς αν και θεωρητικά υπάρχει φαβορί.

ΡΟΜΑ-ΜΠΑΡΙ, δεν τίθεται σύγκριση μεταξύ των ομάδων, καθώς η Ρόμα και δυνατότερη είναι  αλλά και πολύ δυνατή έδρα έχει καθώς και άλλη κλάση σε σχέση με το Μπάρι, η οποία δεν έχει καμμία σχέση με την περυσινή ομάδα. Η Ρόμα αν και μας τα χάλασε τις δύο τελευταίες αγωνιστικές νομίζω ότι θα επιβληθεί εύκολα.
ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΜΙΛΑΝ, ηγηπεδούχος μέσα στα τόσα της οικονομικά προβλήματα κατάφερε να πάρει δύο υπερπολίτιμες νίκες που προς το παρόν την απομακρύνουν από τη ζώνη υποβιβασμού και αυτό δίνει το δικαίωμα στην πολύ καλύτερή της Μίλαν να έχει αυξημένες πιθανότητες διπλού.
ΙΝΤΕΡ-ΤΣΕΖΕΝΑ, ότι και να πει κανείς για τον Μπενίτεθ είναι λίγο, ο άνθρωπος έχει το ταλέντο να καταστρέφει ομάδες με χαρακτηριστική ευκολία. Το μοντέλο ομάδας που άφησε ο Μουρίνιο δεν υπάρχει σε λιγότερο από πέντε μήνες και μάλιστα  μια ομάδα που στις μεταγραφές δεν προσθαφαίρεσε κάτι το σημαντικό, έτσι είμαι πολύ περίεργος με την αδύναμη  Τσεζένα να δω τί θα παρουσιάσει αφού η διαφορά κλάσης είναι τεράστια  αλλά η αγωνιστική συμπεριφορά....
ΓΙΟΥΒΕ-ΛΑΤΣΙΟ, η μεγάλη κυρία έχει φέτος(αν και δεν το περιμέναμε) ευκαιρία διάκρισης και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της (κάτι που δεν έχει κάνει μέχρι τώρα) για να φτάσει με ενδεχόμενη νίκη την αυριανή της αντίπαλο. Χαρακτηριστικό της Γιούβε είναι ότι το ένα γκολάκι το δέχεται κάτι που θα είναι και το μυστικό για την επιτυχία ή αποτυχία της(να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα ή όχι). Από την άλλη η Λάτσιο, σαν ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος θα πάει στο Τορίνο χωρίς φόβο  και  με φόρα από τη μεγάλη της νίκη επί της Ίντερ.Παρόλα αυτά πιστεύω στην επικράτηση της μεγάλης κυρίας.
Τελευταίο ματς ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΦΙΟΡΕ, η Ουντινέζε σε αρκετά καλή κατάσταση υποδέχετε μία Φιορεντίνα η οποία δεν έχει το εύκολο γκόλ και αυτό και μόνο καθιστά φαβορί την γηπεδούχο ομάδα.

Έτσι κι αλλιώς είναι μία αγωνιστική που θα δείξει αρκετά για τις αντοχές ορισμένων ομάδων,Ίδωμεν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India