Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΜΕΡΑΣ: ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

   Καλησπερίζω  την παρέα, και συνεχίζω λέγοντας ότι το πρόγραμμα μόνο καλό δεν θα το χαρακτήριζα, καθώς το ενδιαφέρων απουσιάζει σχεδόν από όλα τα παιχνίδια, έτσι οι επιλογές μου θα έχουν το ανάλογο ρίσκο.
   Θα ξεκινήσω με το over στον αγώνα ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΟΥΤΡΕΧΤΗ μια και το ματς σαν αδιάφορο και με αρκετές αλλαγές μπορεί εύκολα να ανοίξει.
   Για τον ίδιο λόγo..., συν ενός μικρού ενδιαφέροντος, απο την ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ θα ακολουθήσω και εδω το over.
   Στον αγώνα ΠΟΡΤΟ-ΤΣΣΚ ΣΟΦΙΑΣ θα πάω με το over καθώς νομίζω ότι η ανωτερότητα της γηπεδούχου και η θέληση να σκοράρει πολλά γκολ ο ΦΑΛΚΑΟ θα οδηγήσουν το ματς προς τα εκεί.
   Την ΝΑΠΟΛΙ την έχω σε μεγάλη εκτίμηση και την χρίζω μεγάλο΄φαβορί στην αναμέτρηση με την ΣΤΕΑΟΥΑ, καθώς και κίνητρο έχει, και ανωτερότητα, ελπίζω μόνο μην δείξουν αδιαφορία.
   Θα πάω παρέα και με την ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ, η οποία στην χρονική στιγμή που διανύουμε, είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες, με στόχους, και ισχυρό κίνητρο για νίκη σήμερα καθώς διαφορετικά λέει αντίο στον θεσμό, ενω από την άλλη η ΣΕΒΙΛΛΗ πρέπει να είναι στην χειρότερη κατάσταση των τελευταίων ετών.
   Θα κλείσω με δύο άσους οι οποίοι δεν έχουν να κάνουν με την ανωτερότητα που έχουν ως ομάδες (τουναντιον μάλιστα ) αλλά με τις ιδιαίτερες συνθήκες των αγώνων, και αναφέρομαι στις νίκες για την ΛΩΖΑΝΗ απέναντι στο ΠΑΛΕΡΜΟ και την ΚΑΡΠΑΤΙ απέναντι στην ΠΑΡΙ. Τόσο το ΠΑΛΕΡΜΟ όσο και η ΠΑΡΙ ειναι αδιάφορες (το πρώτο αποκλείστικε, η δεύτερη έχει περάσει ), πάνε με τα δεύτερα (κάτι που ισσοροπή την διαφορά κλάσης ) και οι καιρικές συνθήκες σαφώς είναι υπέρ των γηπεδούχων, και αν σε αυτά προσθέσεις τον συντελεστή για νίκη των γηπεδούχων καταλήγουμε σε αυτές τις επιλογές ρίσκου.

ΠΟΡΤΟ-ΤΣΣΚ   OVER
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΟΥΤΡΕΧΤΗ   OVER
ΝΑΠΟΛΙ-ΣΤΕΑΟΥΑ      1
ΣΕΒΙΛΛΗ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ     2
ΛΩΖΑΝΗ-ΠΑΛΕΡΜΟ           1
ΚΑΡΠΑΤΙ-ΠΑΡΙ                     1
ΑΛΚΜΑΑΡ-ΜΠΑΤΕ ΜΠΙΡΙΣΟΦ      OVER

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India