Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Οι 10 βλακείες του ποδοσφαίρου.

10) Η κίτρινη κάρτα για πανηγυρισμό εκτός γηπέδου ή για βγάλσιμο φανέλας. Δεν κατάλαβα ρε φίλε...κίτρινη για τάκλιν, χέρι, κτλ και κίτρινη για φανέλα? Προτείνω κίτρινη μόνο αν βγάλει τη φανέλα 2 φορές ο ίδιος παίκτης σε 3 αγωνιστικές!!! Καλό?

9) Το πέρασε δεν πέρασε την γραμμή, οχι ήταν ολόκληρη, οχι ήταν 3/4 μέσα, οχι το πλάνο δεν βοηθάει, οχι εγώ είδα οτι ναι αλλά...!!! Τσίπαρε την ρε μεγάλε, αφού εκεί το πας! Εδώ έχεις τσιπάρει το κάθε τι...στην μπάλα κόλλησες!

8) 1 κοράκι, 4 βοηθά κοράκια, 1 παρατηρητής, 1 περίπου παρατηρητής, 1 κομισάριος, 1 αξιολογητής, 1 under cover, 1 εγώ...3 και πάρε τα φρύδια μου! Τζάμπα όλοι...


7) Το offside. Αφού ρε εγκέφαλοι δεν το έχετε, τι μας πρήζεται! Οτι να 'ναι...3/10 επιτυχίες! Τι σκέφτεται ο επόπτης όταν με σιγουριά και νεύρο υψώνει το σημαιάκι..."το πέτυχα?"

6) Υπόθεση Bossman. Έλληνας με το κιάλι. Άρηθς...Ολυμπιακόθς...Παναθηναΐκ!

5) Τα play off. Ασχολίαστο...

4) Το επαγγελματικό φάουλ. Τι μ@λ@κία είναι αυτή? Τα άλλα φάουλ τι είναι δηλαδή...ερασιτεχνικά? Ποιος μπούφος το είπε πρώτη φορά και το υιοθέτησαν?

3) Η συνέχεια του παιχνιδιού με παίκτη εκτός αγωνιστικού χώρου λόγω τραυματισμού και το σκοράρισμα της αντίπαλης ομάδας. Τραυματίστηκες...θα πλερώ! Ναι, να μην διακόπτεται το ματς (σκοπίμως τις περισσότερες φορές) αλλά και το κενό που προκύπτει είναι σκέτη αδικία.

2) Η μεταγραφική του Ιανουαρίου. Σκέτη απάτη... τα αρπάζουν παίχτες και μάνατζμεν (που λέει και η Άντζελα) για 6 μήνες, αλλάζουν χαρακτήρα οι ομάδες, νοθεύεται το πρωτάθλημα και η έννοια του ποδοσφαιρικού προγραμματισμού χάνει πάσα αξία. Επείδη έχουμε κρίση και οι αγορές είναι στην εντατική λέω να κάνουμε και άλλη μία μεταγραφική έτσι... για να δώσουμε ώθηση στο σπορ.

1) Θα βάλω τις προβλεπόμενες δηλώσεις. Δώσε βάση... " δεν με νοιάζει μου σκόραρα αρκεί που κέρδισε η ομάδα μου"...."κοιτάμε ένα-ένα τα ματς και στο τέλος κάνουμε ταμείο"..."μένουμε συγκεντρωμένοι και κοιτάμε το επόμενο ματς"... "ξεχνάμε το σημερινό ματς και πάμε παρακάτω"..."ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε ματς"..."ο αντίπαλος μας πίεσε, αλλά εμείς δείξαμε χαρακτήρα"..."μας αδικεί το αποτέλεσμα"..."κάναμε κακό παιχνίδι αλλά πήραμε αυτό που θέλαμε"... χαχαχα να συνεχίσω?

ΥΓ: παρακαλούμε να μας επισημάνεται και άλλες τυχόν βλακείες που σας ξενίζουν...

4 σχόλια:

MetalDefianceProductions είπε...

me kalipsan idi mono autes!!!ki alles thes??xa xa

charalampos είπε...

πανθηρα κάνε ρε ένα αρθρο τις 10 βλακείες των γκουρού του στοιχηματος...χαχαχα!

MetalDefianceProductions είπε...

wraia idea!!!erxetai syntoma!!!

Unknown είπε...

Χαχαχα μια πρόχειρη ακόμη είναι “η αλλαγή στο 90΄”... ;-p

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India