Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΜΕΡΑΣ: ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

   Καλημέρα σε όλους σας.
   Ξεκινάω γρήγορα από την γειτονική Ιταλία και με το g/g στον αγώνα ΛΑΤΣΙΟ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ, καθώς πιστεύω ότι τόσο η έδρα όσο και ο Ντι νατάλε, θα βοηθήσουν.
   Λίγο αργότερα, και στην αναμέτρηση ΜΠΡΙΖ- ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ θα πάω με την καλύτερη ομάδα, την ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ δηλ. , και με το over, μια και πιστεύω ότι η φιλοξενούμενη είναι καναδυό κλάσεις πάνω,αλλά ...και η Μπριζ θα φέρει αντίσταση λόγω της έδρας.
   Στον Ελληνικό χώρο θα πάω με τις δύο από τις τρεις ομάδες της πόλης μας, τόσο με τον ΑΡΗ όσο και με τον ΠΑΟΚ. Ο μεν Άρης πιστεύω ότι σοβάρεψε στην έδρα του, μετά τα τελευταία κραξίματα προ μηνός (άλλωστε παραδοσιακά στην έδρα του είναι και η μεγάλη δύναμη του ), ενώ από την άλλη πιστεύω ότι ο σοβαρός ΠΑΟΚ μπορεί να επιβληθεί της ντεφορμέ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.
   Στην Β΄εθνική θα στηρίξω την ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ στον αγώνα με τον ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ, καθώς έχει σκληρή έδρα,και ο καινούργιος προπονητής έφτασε η ώρα του για νίκη, ενώ από την άλλη η Θράκη είναι πολύ σόφτ εκτός έδρας.
   Θα μεταφερθώ στην Ιταλία όπου έχω αρκετές επιλογές, και ξεκινώ από την αναμέτρηση ΚΙΕΒΟ-ΓΙΟΥΒΕ, όπου θα πάω με την νίκη για την Γιούβε, καθώς βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, και έχει ευκαιρία μεγάλη να πλησιάσει την κορυφή μετά την ήττα της Μίλαν, ενώ από την άλλη το Κιέβο έχει νομίζω χτυπήσει ταβάνι. Δεύτερη επιλογή η νίκη για ΚΑΤΑΝΙΑ στον αγώνα της με την ΜΠΡΕΣΙΑ, καθώς είναι αγώνας 6 βαθμών, και η έδρα της Κατάνια δεν είναι άσχημη, ενώ αντίθετα η Μπρέσια εκτός έδρας είναι για κλάματα (και ελπίζω να παραμείνει έτσι ). Τρίτη επιλογή, το over στον αγώνα ΝΑΠΟΛΙ-ΛΕΤΣΕ, γιατί βλέπω την γηπεδούχο ομάδα να ξεμπουκώνει, άσε που μπορεί να βοηθήσει και το μπάζο που λέγεται Λέτσε. Κλείνω από Ιταλία με δύο επιλογές από τον ίδιο αγώνα, ο οποίος δεν είναι άλλος από το ΜΠΑΡΙ-ΠΑΛΕΡΜΟ, και οι επιλογές μου είναι το over, αλλά και η νίκη για το Παλέρμο το οποίο είναι καλή ομάδα, σε αντίθεση με το Μπαρι που ότι και να κάνει θα το πει το ποίημα, και έχει πολλές απουσίες.
   Κλείνω με Γερμανία και το over στον αγώνα ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΜΠΑΓΕΡΝ, έτσι χωρίς ιδιαίτερο σχολιασμό, καθώς το πιστεύω.
    Καλη επιτυχια

lazio-udineze   g/g
chievo-juventus    2
napoli-lecce        over
catania-brescia    1
bari-palermo       2
bari-palermo    over
brugge-anderlecht  2
brugge-anderlecht    over
aris-xanthi               1
kerkyra-paok          2
ilioypoli-panthrakikos   1
styttgart-bayern   over

Τριάδα  1η    aris-xanthi  1 (1.72)             
                     chievo-juventus  2  (2,0)
                    brugge-anderlecht  over (1.75)
                    Απόδοση 6,02

Τριάδα 2η  bari-palermo  over (2,0)
                 catania-brescia   1 (1,9)
                 lazio-udineze    g/g
                Απόδοση  6,95

Δυάδα     chievo-juve   2 (2,0)
               napoli-lecce  over (1,66)
               Απόδοση   3.32

Τριάδα 3η aris-xanthi  1 (1,72)
                brugge-anderlecht  2 (2,50
               ilioupoli-panthrakikos 1 (2.1)
               Απόδοση  9,0

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India