Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Top 10: Το χειρότερο μαλλί.

Carlos Valderrama, τι να πεις για αυτό το μαλλί. Σήμα κατατεθέν!!! Είναι ο όγκος, είναι το χρώμα, είναι το θεϊκό μουστάκι, είναι η μαυροτσούκαλη κολομβιανή του σκατόφατσα, είναι η τουρμπισμένη υπερ-περμανάντ...Θεός! 
Με αυτό το μαλλί δεν χρειάζεται να φοράς κράνος...παίρνεις απαλλαγή. Άλλά προς θεού μην πλέξεις σε καυγά με τραβέλι..θα σε ξεμαλλιάσει! Το μόνο μειονέκτημα στην ουσία είναι ότι κόβει λίγο σε τελική αλλά χαλάλι!







 Sir Bobby Charlton: Μη γελάτε...σεβασμός στον θρύλο! Αυτό πρέπει να ονομάζεται "πλαγιοχαίτη". Είναι ένα κούρεμα που φοριέται από μεγάλους σε ηλικία κυρίους. Μακραίνουν το μαλλί από το πλάι τόσο ώστε να καλύπτει την καράφλα λες και δε φαίνεται ότι είναι κάμπριο. Βέβαια με μία απότομη κίνηση της κεφαλής ή ένα χάιδεμα του ανέμου, η κόμμωση καταλήγει έτσι...λες και μόλις τελείωσες την χημειοθεραπεία.
Ruud Gullit: Αυτό το μαλλί ήταν πρότυπο για κάθε έγχρωμο Ολλανδό της δεκαετίας του ΄80. Είναι το μαλλί σφουγγαρίστρα vileda. ΟΚ άλλη η μόδα τότε, αυτό όμως που βγάζει μάτι είναι το μουστάκι σε συνδυασμό. Ράστα και  μουστάκι τσαντηρόμανγκα δεν κολλάνε ρε Ruudy! 
 Ronaldo: απλά θα θέσω ένα ερώτημα. Τι δουλεία έχει το μουστάκι του Ruud στο μέτωπο του αρχηγού? Είναι άποψη?
Είναι αεροδυναμική? Είναι το κούρεμα του πολεμιστή? Είναι απλά ένα μεγάλο φρύδι? Είναι το αντίδοτο στο ροξάκι? Τι.....?
Abel Xavier: αυτοί οι Πορτογάλοι έχουν θέμα με τα μαλλιά τους. Εδώ έχουμε τον ήρωα από τους πειρατές της Αρκαδίας (κόμικ) σε άλλο χρώμα. Η αλήθεια είναι οτι φυτεύσε στο μαλλί ένα υβρίδιο ξανθού βαμβακιού. Οικολογική καλλιέργεια βάμβακός σε ευθύγραμμη σπορά και ολοκληρωτική διαχείρηση... 
Taribo West: η μαμά του στη Νιγηρία ήθελα πάντα κοριτσάκι...και ο Φρούντ δεν μπόρεσε να τον θεραπεύσει. Άκουσα πάντως οτι μαζεύουν υπογραφές να τον στειρώσουν...έλεος!  
Bacary Sagna:ο διάολος έπαιζε μπάλα. Σκέψου να τον δεις βράδυ! Ρε φίλε τρομάζεις τα παιδιά!









 Voller, Rijkaart και η χλέπα. Δες μαλλιά, δες μουστάκια, δες φάτσες και δες το φτυσίδι. Τσοντόφατσες. Χαλαρά βλέπω το cult θέαμα με αυτούς έτσι (και την χλέπα ασφαλώς) και δύο ασπρουλιάρες άβυζες ξανθιές με κολιέ στο λαιμό και ροζ γόβες σε καγκελωτό κρεβάτι! Έλα ας χαλαρώσουμε λίγο! 
Rene Higuita: Ο σκορπιός. Το μαλλί αυτό είναι το βρεγμένο άφρο. Το είδαμε και στην Ελλάδα από ένα άλλο τερματοφύλακα τον Γιώργο Μύρτσο. Το μόνο κακό με αυτό το μαλλί είναι ότι λερώνει. Με τόσο αφρό και σπρέυ, αφήνεις στάμπα και στο κάθισμα του αυτοκινήτου. Πολύ Ράμπο φαίνεται είδανε. 

6 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Του Charlton είναι άσχημο, αλλά δεν το έκανε επίτηδες ο άνθρωπος. Του Ρονάλντο όμως ήταν μια μαλακία και μισή κι αν θυμάμαι σωστά μετά τον πρώτο αγώνα το είχε ξυρίσει τελείως το κεφάλι του. Το κατάλαβε κι ο ίδιος.

charalampos είπε...

Έτσι φίλε κάνθαρε!χαχαχα!

MetalDefianceProductions είπε...

sebasmo sto koryfaio didimo ethnikis kolomvias pou eimai kai fanatikos!!!valderama apla the best..kai sto mali

birdy είπε...

Ο μεγάλος Βαλντεράμα είχε χωρίστρα αλλά δεν φαίνετε.

charalampos είπε...

xaxaxaxa!

Unknown είπε...

O Valderrama φίλε είναι η μορφή… και όχι μόνο για το μαλλί… ;-p

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India