Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

New year's resolutions- Οι αποφάσεις της νέας χρονιάς.

Κυρίες και κύριοι, τα χρόνια μου πολλά.

Πέρασαν τα Χριστούγεννα και ελπίζω το πνεύμα να σας τόνωσε το ηθικό για τη συνέχεια. Οι γιορτές αυτές στους περισσότερους ξυπνάνε την εσωστρέφεια, μεταξύ άλλων, και αποπνέουν ένα χαρακτήρα περισυλλογής και αναπροσαρμογής. Στο εξωτερικό υπάρχει η έκφραση "new year's resolutions" που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει, οι αποφάσεις της νέας χρονιάς. Είναι παραδοσιακά η εποχή που αποφασίζονται οι αλλαγές. 

Τις αλλαγές αυτές προετοιμάζουν και οι ομάδες της Superleague εκμεταλλευόμενες τη...
 χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Παίκτες θα φύγουν, παίκτες θα μείνουν, παίκτες θα έρθουν, παίκτες θα παραχωρηθούν, παίκτες θα αναβαθμιστούν και όχι μόνο. Ήδη κάποια σενάρια είδαν το φως της δημοσιότητας αλλά τα περισσότερα από αυτά έχουν χαρακτήρα επιστημονικής ή μάλλον δημοσιογραφικής φαντασίας. Δεν αδικώ τον Sir Alex που τους έκανε μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Το θέμα με την χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι ότι με καίριες προσθήκες αλλάζει δραματικά η εικόνα των ομάδων ειδικά των βαθμολογικά χαμηλομεσαίων. Φαντάσου ο Ηρακλής με μόλις 13 γκολ κατά να έπαιρνε ένα παίκτη που να είχε ρέντα στο σκοράρισμα ή ο Άρης.

Οι ομάδες θα πρέπει να πάρουν αποφάσεις και έτσι όπως γίνεται ορθώς στις θεραπευτικές κοινότητες, οι ομάδες θα πρέπει να αντιληφθούν και να παραδεχτούν τα προβλήματα τους.
Η Λάρισα θα πρέπει ματώσει. Η τελευταία θέση την αν δεν την αδικεί, την υποτιμά. 
Στον ΠΑΟ θα πρέπει μερικοί να καταλάβουν οτι παρασιτούν.
Η ΑΕΚ θα πρέπει να κλείσει (καλώς ή κακώς) τις υποθέσεις των τριών που επηρεάζουν το κλίμα της ομάδας.
Ο Άρης και ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να επενδύσουν στο μέλλον τώρα που η Ευρώπη τους χαμογελά και να τελειώνουν με τα θέματα των προπονητών με ανανέωση και πρόσληψη, αντίστοιχα.
Στον Ηρακλή θα πρέπει να ρίξουν το βάρος τους στα ταλέντα του συλλόγου τώρα που οι συνθήκες το απαιτούν και όχι σε αμφίβολους μεταγραφικούς στόχους. Το Ηρακλάκι δεν πηδάει από το καράβι! 
Στον Πανιώνιο, η διοίκηση θα πρέπει να σεβαστεί την ιστορία του συλλόγου πράττοντας ανάλογα. Η ευθύνη της αγωνιστικής κατάστασης τους βαραίνει. Να θυμίσω ότι πριν από 3 χρόνια ήταν στη 5άδα.
Στην Καβάλα ας αποφασίσει ο Ψωμιάδης τι προπονητή θέλει.

Τέλος θα δανειστώ την φράση του Σάντος που είπε ότι θα πρέπει να αποφασίσουμε "οτι θα σταματήσουμε να παίζουμε μπάλα και να αρχίσουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο".   
      

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India