Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Με σεβασμό!


Κάνοντας μια βόλτα στις Βρετανικές ιστιοσελίδες μετά την κλήρωση του Europa League περίμενα να δω θριαμβολογίες και υποτιμητικά σχόλια για τον Άρη. Όμως όχι. Οι Άγγλοι φαίνεται μεν να είναι ευχαριστημένοι με την κληρωτίδα αλλα δεν παύουν να δείχνουν μεγάλο σεβασμό για την ομάδα της Θεσσαλονίκης και ιδιαιτερα για τον Κούπερ.
Ο Brian Marwood, τεχνικός σύμβουλος της ομάδας του Manchester είπε χαρακτηρίστηκα:...
“Είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι, μπορεί να είναι έκτοι στο πρωτάθλημα της Ελλάδας αλλα το γεγονός ότι για πρώτη φορα προκρίθηκαν στους 32 δείχνει ότι ο Άρης είναι μια φιλόδοξη ομάδα. Έχουν έναν εξαιρετικά έμπειρο προπονητή, τον Κούπερ, ο οποιος έκανε καλή δουλειά στην Valencia και την Inter και γι’αυτό θα αντιμετωπίσουμε και τα δυο παιχνίδια με εξαιρετική σοβαρότητα. Δεν είναι τυχαίο που νικησαν δυο φορες την ομάδα που πέρυσι κετέκτησε τον ίδιο θεσμό. Δεν πρόκειται να τους υποτιμήσουμε!”
Είμαι σίγουρος ότι ο Άρης θα κάνει αξιοπρεπείς εμφανίσεις τον ερχόμενο Φλεβάρη. Λίγο δύσκολο αλλα θα προσπαθήσω να είμαι εκεί!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Unknown είπε...

Το παραπάνω σχόλιο του ανώνυμου για τους αναγνώστες, αλλά του επώνυμου για τους διαχειριστές υβριστικό σχόλιο έχει σβηστεί για ευνόητους λόγους. Η Θεσσαλονίκη θα παίζει με δυο ομάδες το Φεβρουάριο στην Ευρώπη και αυτό ενοχλεί κάποιες “ανώνυμες και μικρότερες ομάδες”… Λογικό !!!

Ανώνυμος είπε...

οτι πεις! κι εγώ θα πάω να δω αρσεναλ-μπαρτσελόνα από κοντά και σε ένα σωρό ακόμη ματς

Ανώνυμος είπε...

και αν θέλεις τα γράφω και με όνομα, αν είναι εκεί το πρόβλημα!

Aggloas as8enis είπε...

To provlima den einai an eisai anwnumos i oxi alla i xudaia glwssa pou xrisimopoiises. Alla telos panton, pou einai to parakseno? Epidei uparxei i pi8anotita na paw na dw to paixnidi? Den erxonte suxna Ellinikies omades stin Agglia

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India