Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΜΕΡΑΣ:ANYTIME CISSE (ΤΑΜΕΙΟ---7 ΣΤΙΣ 11 ΕΠΙΛΟΓΕΣ)

   Σαν πρόλογο θα ήθελα να αναφερθώ σε μία αλλαγή που θα κάνω, αρχίζοντας από σήμερα. Οι επιλογές που θα υπάρχουν στο κείμενο, στο τέλος της ανάλυσης δεν θα αναγράφονται απλώς, αλλά θα γίνονται και επιλογές σημείων (πάντα μέσα απο την αρχική μαγιά των αγώνων ) με την μορφή τριάδων, δυάδων, κ.τ.λ. Έτσι θα μπορούμε καλύτερα να βλέπουμε τι ψάρια πιάσαμε.
    Ξεκινάω ...με την β΄Ιταλίας και τις νίκες για την ιστορική ΤΟΡΙΝΟ απέναντι στο ΕΜΠΟΛΙ και την ΑΤΑΛΑΝΤΑ απέναντι στην ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ. Η Τορίνο έχει ανοδική πορεία και σαν γηπεδούχος σαφώς έχει το προβάδισμα, ενώ η Έμπολι έρχεται από συνεχόμενες ήττες και ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Η Αταλάντα είναι ομάδα που θα διεκδικήσει ακόμη και την απευθείας άνοδο κάτι που την καθιστά φαβορί απέναντι σε μία ομάδα η οποία δεν τα πάει άσχημα μεν αλλά δεν θα μπορέσει να κοντράρει, δε.
   Στην Γερμανία, επέλεξα έναν αγώνα αλλά δύο σημεία από αυτόν, και δεν μιλάω παρά για την ΣΑΛΚΕ κοντρα στην ΚΟΛΩΝΙΑ όπου θα πάω τόσο με την νίκη για την Σάλκε, όσο και με την νίκη από το ημίχρονο.
    Θα συνεχίσω με το Ελληνικό πρωτάθλημα, και την νίκη για τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ απέναντι στον ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ. Οι Σερραίοι παίζουν καλό ποδόσφαιρο αλλά μέχρι ( και αν ) να βρούνε σέντερ- φορ νομίζω ότι θα αδικούν τον εαυτό τους, και από την άλλη ο Εργοτέλης είναι έμπειρη ομάδα και ξέρει πια ματς πρέπει να παίρνει.
   Δεύτερη επιλογή από την Ελλάδα θα είναι ο Πανιώνιος, καθώς δεν έχω σε εκτίμηση τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και πιστεύω ότι τελικά θα είναι από τις ομάδες που θα κινδυνέψουν σοβαρά.
   Μετά την Ελλάδα θα ταξιδέψω στην Ισπανία, και θα επιλέξω το g/g στην αναμέτρηση ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΜΑΓΙΟΡΚΑ μια και πιστεύω ότι και οι δύο, είναι ομάδες όπου μπορούν να σκοράρουν με σχετική ευκολία. Άλλη μία επιλογή από τον ίδιο αγώνα είναι το anytime Ρόσι.
   Προς το βραδάκι πια, θα πάω με το διπλό στον αγώνα ΕΞΕΛΣΙΟΡ-ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ λόγω της εκ διαμέτρου αντίθετης κατάστασης των δύο ομάδων.
   Στο Βέλγιο θα στηρίξω την ΛΟΚΕΡΕΝ στον αγώνα της με την ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ,καθώς οι γηπεδούχοι είναι πολύ ισχυροί στην έδρα τους, και γιατί πιστεύω ότι το ΜΠΡΙΖ σαν πόλη θα έχει άσχημο Σαββατοκύριακο.
   Θα κλείσω με την ΠΑΡΙ και με την νίκη της απέναντι στην ΜΟΝΑΚΟ, μια και το έχω ξαναπεί, η Παρί φέτος θα είναι βασική διεκδικήτρια του τίτλου, και από την άλλη η Μονακό τώρα δεν είναι καλα.
   Αυτά και καλή επιτυχία σε όλους.

anytime rosi
anytime cisse
schalke-cologne  1
schalke-cologne 1/1
paris-monaco      1
excelsior-groningen   2
ergotelis-panserraikos   1
panionios-asteras tripolis  1
cittadella-atalanta           2
torino-empoli                1
villareal-mallorca        g/g
lokeren-cercle bruges    1 ( Aναβολή )

ΤΡΙΑΔΕΣ:1) schalke-cologne 1    (1.53)                
                    torino-empoli      1   (1.7)
                   villareal-mallorca        g/g  (1.83)
                   Απόδοση 4,7
               
                2) panionios-asteras tripolis 1  (2.1)
                   paris-monaco                  1  (1.53)
                  excelsior-groningen          2  (1.9)
                  Απόδοση 6.1
        
               3) schalke-cologne   1/1 (2.25)
                   anytime cisse              (1.8)
                   Απόδοση 4.05

               4) schalke-cologne 1/1 (2.25)
                   panionios-asteras   1 (2.1)
                  cittadella-atalanta    2 (2.25)
                  Απόδοση 10.6    

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τον πανιώνιο χλωμό τον βλέπω birdy

birdy είπε...

ελπιζω να κανεις λαθος

Unknown είπε...

Και γω χλομό τον βλέπω… αλλά λόγο των χρωμάτων στη φανέλα χαχαχα

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India