Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Bet on/off (Ταμείο)

 Η χρονιά ξεκίνησε πολύ καλά στοιχηματικά και ελπίζω να συνεχιστεί έτσι. Δυο φορές περάσαμε απ’ το ταμείο χθες και έτσι συνεχίζουμε με αισιοδοξία σήμερα.

  Από το δικό μας πρωτάθλημα θα ξεκινήσω με την νίκη του Ολυμπιακού μέσα στην Κέρκυρα. Νομίζω ότι οι Πειραιώτες θα πάνε με όλα τα όπλα τους και θα είναι συγκεντρωμένοι στη νίκη, καθώς χρειάζονται του βαθμούς για να διατηρηθεί η ηρεμία στην ομάδα.
 Στο παιχνίδι του Πανσερραϊκού με την ΑΕΚ θα επιλέξω επίσης το διπλό. Μπορεί η Ένωση να μην πείθει και να έχει αρκετά προβλήματα, από το σημερινό της αντίπαλο όμως είναι αρκετά καλύτερη.
 Στο παιχνίδι του Πανιωνίου με την Ξάνθη... θα επιλέξω τη νίκη για τους γηπεδούχους. Θέλουν πολύ περισσότερο τους βαθμούς, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που νομίζω ότι κάπου θα πρέπει να σταματήσει η εκτός έδρας φόρμα τους.

Από την Ισπανία θα επιλέξω τη νίκη για τη Μαγιόρκα απέναντι στην Αλμερία. Οι γηπεδούχοι είναι δυνατοί στην έδρα τους και συνήθως παρόμοια παιχνίδια τα παίρνουν εύκολα.
Από την Ιταλία θα επιλέξω το διπλό για την Ιντερ μέσα στην Κατάνια. Οι πρωταθλητές είναι πολύ ανώτερη ομάδα και είναι σε φάση που θέλουν πολύ τι νίκη.

Δυάδα με απόδοση  3,41  TAMEIO

Mallorca – Almeria   1   (1,75)   4-1
Catania – Inter   2   (1,95)   1-2


Τριάδα με απόδοση  5,95 

Kerkyra – Olympiakos   2   (1,45)   0-2
Panserraikos FC – AEK   2   (2,00)   1-3
Panionios – Xanthi   1   (2,05)   0-2


Πέντε επιλογές σε δυο δελτία για σήμερα… Τριάδα τα δικά μας και δυάδα τα άλλα…
Καλή τύχη σε όλους.

2 σχόλια:

birdy είπε...

Λέω να αλλάξουμε επάγγελμα. Ήρθες ανανεωμένος από την πατρίδα του ποδοσφαίρου.

Unknown είπε...

Φιλαράκι τους τα παίρνουμε φέτος έτσι… Εμένα λες, αλλά εσύ είσαι αυτός που εντυπωσιάζει τελευταία με συνεχόμενα ταμεία και τεράστια ποσοστά επιτυχίας… Μπήκε το νερό στ’ αυλάκι… ;-p

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India