Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

CAMPIONATO: 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SERIE A

   Άλλη μία αγωνιστική ημέρα, χωρίς το μεγάλο ματς, αλλά με αγώνες που θα δείξουν τον χαρακτήρα ορισμένων ομάδων και τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτές.
   ΝΑΠΟΛΙ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Η φετινή Νάπολι μπορεί να κάνει την υπέρβαση και να διεκδικήσει μέχρι τέλους πολλά. Έχει καλή ομάδα, έδρα φωτιά, και έναν Καβάνι ο οποίος δεν ξέρει πως να σταματήση να σκοράρει. Από την άλλη η Φιόρε δεν μας τα λέει καλά, και είναι φέτος μία μετριότητα. Δεν βλέπω να γλυτώνει, αν και βλέπω να σκοράρει.

   ΙΝΤΕΡ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Είπαμε, επιτέλους άλλαξε προπονητή η Ίντερ και...
 σιγά-σιγά θα ανέβει. Έβγαλε αγχωμένο διπλό αλλά με δύο αγώνες λιγότερους μπορεί να πλησιάσει περισσότερο στην κορυφή. Η Μπολόνια παλεύει και δεδομένων των προβλημάτων τα πάει περίφημα, και στο Μιλάνο θα πάει χωρίς να έχει να χάσει τίποτα. Άσσος και over.
   ΚΑΛΙΑΡΙ-ΠΑΛΕΡΜΟ: Σε αυτόν τον αγώνα περιμένω απλά γκολ και από τους δύο.
   ΜΠΡΕΣΙΑ-ΠΑΡΜΑ: Λυπάμαι κύριε Μπερέτα αλλά όταν χάνεις με τέτοιο τρόπο ματς όπως αυτό της προηγούμενης αγωνιστικής, το πληρώνεις. Διπλό για την Πάρμα.
   ΤΣΕΖΕΝΑ-ΡΟΜΑ: Πιστεύω, τα αμυντικά λάθη της προηγούμενης αγωνιστικής να μην επαναληφθούν και σε αυτήν, και η Ρόμα να φύγει με το διπλό, καθώς το γκολ το έχει και θέλει την λίγο παραπάνω προσοχή στην άμυνα.
   ΛΕΤΣΕ-ΜΙΛΑΝ: Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι για την Μίλαν, αλλά μετά το διπλό της Λέτσε στην Ρώμη θα έρθει και αυτό το διπλό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India