Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Bet on/off (ΤΑΜΕΙΟ)

 Δεν τα πήγαμε καλά με τις χθεσινές επιλογές και χάλασε το σερί, αλλά γι’ αυτό υπάρχει η Κυριακή. Για να μας βοηθήσει να ξανά περάσουμε απ’ το ταμείο.
 Θα ξεκινήσω από το δικό μας πρωτάθλημα με τρεις επιλογές.
Νίκη για τη Λάρισα απέναντι στον Ηρακλή, γιατί αν δεν νικήσει κατά πάσα πιθανότητα χαιρετά την κατηγορία.
Διπλό για την ΑΕΚ που είναι καλύτερη από τον Αστέρα και υπολείπεται φέτος σε εκτός έδρας νίκες. Από την άλλη ο Αστέρας δυσκολεύεται στην έδρα του.
Ισοπαλία στο παιχνίδι του Άρη με τον Πανιώνιο. Δύσκολο το γκολ για τους γηπεδούχους, ενώ πληγωμένοι είναι οι φιλοξενούμενοι που θα παλέψουν για κάτι θετικό.
 Από τη Γαλλία στο παιχνίδι που κλείνει την αγωνιστική θα επιλέξω... τη νίκη για την Μαρσέιγ απέναντι στη Μπορντό. Πάντα υπολογίσιμοι οι φιλοξενούμενοι αλλά κατώτεροι από τους πρωταθλητές, που θέλουν τη νίκη για να μην χάσουν και άλλο έδαφος από την κορυφή.     
 Από την Ιταλία θα επιλέξω τη νίκη για τη Γιούβε απέναντι στην πολύ αδύναμη Μπάρι. Αν δεν αυτοκτονήσουν οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν πρόβλημα.
 Τέλος από την Ισπανία θα πάω με την Βαλένθια που υποδέχεται τη Λα Κορούνια, καθώς τη θεωρώ πολύ καλύτερη από την αντίπαλο της. Παλεύουν σε όλα τα παιχνίδια οι φιλοξενούμενοι, αλλά αυτό δεν φτάνει σε αυτή την έδρα.

Τριάδα με απόδοση  3,65   TAMEIO
Juventus – Bari   1   (1,44)   2-1
Valencia - Deportivo La Coruna   1   (1,45)   2-0
Marseille – Bordeaux   1   (1,75)   2-1


Τριάδα με απόδοση  11,70
Larisa – Iraklis   1   (1,52)   2-1
Asteras Tripolis – AEK   2   (2.20)   0-3
Aris – Panionios   X   (3,50)   0-2


Δυο τριάδες σήμερα… Καλή τύχη σε όλους !!!

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Ρε την Αριανάρα… είπαμε στραβή αλλά όχι κι’ έτσι… :-(

birdy είπε...

ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΕ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑΜΕΙΟ, Η ΜΗΧΑΝΗ ΠΗΡΕ ΜΠΡΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΜΠΡΑΒΟ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India