Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Κυπριακό πρωτάθλημα: Πανόραμα 18ης αγωνιστικής.

Χαιρετώ τη Μεγαλόνησο. Το ΣΚ που πέρασε μία ήταν η είδηση. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μισός πρωταθλητής καθώς αύξησε την διαφορά στο +7 από την 2η Ομόνοια. Ας δούμε όμως τα ματς ένα-ένα...


ΕΝΠ - ΕΡΜΗΣ 3-1
Εδώ το ματς πήρε φωτιά στο τέλος. Μέχρι το 82΄ ήταν 1-0 για να καταλάβετε. Στους 20β και 9η θέση ο γηπεδούχος, 18β και 10 θέση ο φιλοξενούμενος. τελικά το ντεμπούτο του Παπαβασιλείου ήταν νικηφόρο.  


ΑΕΠ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-3

Με 26β ο Ολυμπιακός πάτησε 4άδα. Μάλλον εύκολη η νίκη του καθώς η ΑΕΠ είχε σοβαρά προβλήματα στο κέντρο της άμυνας της και με 16β φιγουράρει προτελευταία. Α και επιθετικά...ακίνδυνη!


ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΠΟΕΛ 0-1
Πρώτη ήττα του Ντούσαν στην Κύπρο. Η υπόθεση τίτλου νομίζω οτι αρχίζει να ξεκαθαρίζει. 


ΔΟΞΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ 0-2
Η Άχνα πήρε μεγάλο διπλό φτάνοντας τους 22β και άφησε στην Δόξα στον πάτο της βαθμολογίας με 14β μόνο.

ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΠΟΠ/ΚΙΝΥΡΑΣ 2-1
Εδώ είχαμε ανατροπή. Ο γηπεδούχος είναι ισόβαθμος στην 4η θέση με Ολυμπιακό και Ανόρθωση ενώ ο ΑΠΟΠ με 17β παίζει για την κατηγορία.


ΑΕΚ - ΑΛΚΗ 0-2
Τρελό 2πλό και έκπληξη! 3ποντο σωτηρίας για την Αλκη που έφτασε τους 18β. Η ΑΕΚ έχασε την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την ήττα της Ομόνοιας και να την πλησιάσει στον πόντο.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ - ΑΕΛ 4-0
Εδώ η βαριά φανέλα του γηπεδούχου έβαλε τέλος στα όνειρα του φιλοξενούμενου. Το 2ο ημίχρονο της Ανόρθωσης ήταν καταιγιστικό. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India