Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Μονόδρομος η νίκη...

Στο πιο κομβικό σημείο του πρωταθλήματος αύριο  Κυριακή στις 17:15 στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης διεξάγετε η αναμέτρηση του Άρη με την ομάδα του Πανιωνίου, με τον Άρη να έχει πολλές απουσίες ποδοσφαιριστών του, λόγω  τραυματισμών.
    
Ένας από αυτούς της τελευταίας στιγμής είναι του Κώστα Μενδρινού ο οποίος στην πρωινή προπόνηση ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και δεν θα αγωνιστεί.
Έτσι ο Κούπερ καλείται να κατεβάσει και πάλι ενδεκάδα ανάγκης εφόσον η ενίσχυση της ομάδας ακόμη δεν έχει πραγματοποιηθεί. Το σίγουρο πάντως είναι πως θα δούμε τον...
 Χαβίτο να συμπεριλαμβάνεται κανονικά στα πλάνα της αποστολής όπως άλλωστε δήλωσε στην συνέντευξη τύπου ο Έκτωρ Κούπερ για τον συγκεκριμένο παίχτη. 
Ο Άρης χρειάζεται αύριο οπωσδήποτε το τρίποντο της νίκης για πολλούς και διάφορους λόγους. 
Ένας από αυτούς είναι σίγουρα η παράδοση που τον θέλει αήττητο  από την περίοδο 1961-1962 (τελευταία φορά που έφυγε με βαθμούς ο Πανιώνιος)  και φυσικά αυτή η παράδοση θα πρέπει να συνεχιστεί, όπως φυσική ανάγκη της ομάδας είναι το πλασάρισμα όσο πιο ψηλά γίνετε στον βαθμολογικό πίνακα ώστε να παραμείνει στο στόχο της πεντάδας για την είσοδο της στα πλέι οφ. Σίγουρος είναι και ο κόσμος του θεού του πολέμου που θα βοηθήσει να πραγματοποιηθεί η νίκη.

ΥΓ 1 Καλή επιτυχία στην Αρειανάρα.
ΥΓ 2 Παρακαλώ μη κράξετε τον Χαβίτο φοράει ακόμα τον θεό του πολέμου στο στήθος.

2 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Ελπίζω να μη μας βγει η ψυχή αύριο. Εννοείται ότι δεν κράζουμε τον Χαβίτο.

Unknown είπε...

Καλώς όρισες στην παρέα φίλε harago !!! Εύχομαι καλές αναρτήσεις και πολύ διασκέδαση…

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India