Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

2011 μεταγραφές.

Ο παραμυθάς
Γεια σας και καλή χρονιά.

Μετά το βουλιμικό σύνδρομο που μας έκλεισε το μάτι, τους Α.Α. (ανώνυμους αλκοολικούς) που μας προσκάλεσαν για μια πρώτη γνωριμία και την Καλλιόπη που αναστέναξε αυτές τις μέρες, είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε. Νέα χρονιά, νέοι στόχοι, ολοκληρωτικές αλλαγές και η προσαρμοστικότητα φαντάζει πλέον ως το πιο αναγκαίο προσόν. Οι εποχές μεταλλάσσουν και μεταλλάσσονται. Το 2011 τίποτα δεν θα είναι το ίδιο, είτε με την καλή είτε με την κακή πλευρά του.

Στην εγχώρια ειδησιογραφία, μεταγραφές... δράκοι... και παραμύθια έχουν τον πρώτο λόγο...

Αυτοί, οι μερικοί της αθλητικογραφίας, δεν αλλάζουν με τίποτα. Το τι τραχανοπλαγιάδες είναι να σκάσουν μύτη σαν μπαλαδόροι δε λέγεται! Το χειρότερο είναι ότι η δημοσιογραφία, πλην εξαιρέσεων, αβαντάρει! Δεν μιλάω για άγνωστους παίκτες που μπορεί να μας διαψεύσουν με την απόδοση τους αλλά για γνωστούς και μη εξαιρετέους. Διάβασα προσφάτως οτι η ΑΕΛ κάνει την υπέρβαση με 400.000€ στον Ναφτί! Έλεος.
Έχω τεντώσει ακούγοντας για σενάρια με Μήτρογλου που έχει μιλήσει με  τη μισή superlaegue, με Βιερίνια που κάθε φορά πάει Αθήνα και με τους 3 της ΑΕΚ που ποτέ δεν υπογράφουν. Οπαδικός ρεπόρτερ ναι, βαμμένος παραμυθάς όχι.

Αυτή η μεταγραφική υφίσταται για να γίνουν κάποιες διορθώσεις στα ρόστερ των ομάδων. Μπορεί κάποιος να μην βγήκε, κάπου να θέλει ενίσχυση, κάποιος να τραυματίστηκε κτλ. οχι για να φτιάχνονται ομάδες. Μιλάμε για το πολύ 3 μεταγραφές (ευρωπαίοι και ουραγοί). Οτιδήποτε άλλο ευθύνει την διοίκηση και τον προπονητή με κακό σχεδιασμό-προγραμματισμό. Να προσθέσω όμως και κάτι ακόμη. Είναι η μεταγραφική του δανεικού και του αδικημένου (με την καλή έννοια), εννοώντας πως οι ευκαιρίες και οι επιλογές είναι περιορισμένες. Από την άλλη, για να μου την πω, ολόκληρη Μπάρτσα έκανε μεταγραφή...εμείς δεν θα κάνουμε. Ε? 

Κλείνοντας να επισημάνω ότι η Ευρώπη παίζει μπάλα και η Αμερική μπάσκετ αυτές τις μέρες έτσι απλά για να υπερθεματίσω και αυτην την ιδιοτροπία μας και να ευχηθώ στον betonia να απολαύσει την Αγγλική ματσάρα που πήγε να δει.

Σκοτεινοί μου ήρωες...τις ευχές μου!   

  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India