Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΜΕΡΑΣ:WIGAN-NEWCASTLE OVER

   Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους σας, με υγεία πάνω απ' όλα, και μπόλικα αποθέματα κουράγιου.
   Πρώτη στοιχηματική απόπειρα για το νέο έτος και εύχομαι να μπούμε με το δεξί, και αρχίζω με το over στον αγωνα ΓΡΑΝΑΔΑ-ΑΛΚΟΡΚΟΝ, απλά γιατί το πιστεύω, ενώ θα συνεχίσω με ένα άλλο OVER, στον αγώνα της Τσέλσι με την Άστον Βίλλα, καθώς πιστεύω ότι η ομάδα του Λονδίνου θα ξεμπουκώσει ( με την βοήθεια και του betonia ) καθώς η αντίπαλος της προσφέρεται γιαυτό.
   Επόμενη επιλογή ...είναι ο άσσος για την ΑΘΛΕΤΙΚ απέναντι στην ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ η οποία εκτός έδρας είναι άθλια ενώ έχει και απουσίες, ενώ από την άλλη έχω μία σοβαρή ομάδα που έχει και την επιστροφή του παικταρά Γιορέντε.
   Από την Ισπανία θα πάω και με τον άσσο για την ΣΕΒΙΛΛΗ απέναντι στην ΟΣΑΣΣΟΥΝΑ. Το ένα χάλι παίζει με το άλλο,αλλά η μεν Σεβίλλη έχει σοβαρές επιστροφές, ενώ η Οσασσούνα αντίθετα έχει σοβαρές απουσίες.
   Θα κλείσω με δύο επιλογές από την αναμέτρηση ΓΟΥΙΓΚΑΝ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ, και αυτές δεν είναι άλλες από το over και το  g/g, γιατί νομίζω ότι αυτήν την εποχή και οι δύο ομάδες το έχουν το σκοράρισμα.
   Αυτά για σήμερα και καλή επιτυχία σε όλους.

granada-alcorcon  over
chelsea-aston villa   over
bilbao-la coruna     1
 wigan-newcastle   g/g
wigan-newcastle    over
sevilla-osasuna       1
 
Τριάδα: chelsea-aston villa   over (1,65)
           wigan-newcastle      g/g  (1,83)
           sevilla-osasuna           1   (1,61)
             Απόδοση  4,8
         

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India