Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ

2011. Νέα χρονιά, νέα προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων του ΠΑΟΚ. Προσπάθεια η οποία μπορεί να μην είναι εύκολη, αλλά όταν έχεις τρεις στόχους και θέλεις να λέγεσαι μεγάλη ομάδα, οφείλεις να τους κυνηγάς με τρόπο έξυπνο, και κυρίως παραγωγικό, για σένα.
   Πλησιάζει σιγά-σιγά η ημέρα που θα αποδειχτούν φρούδες ή όχι...
οι ελπίδες του κόσμου για το ενδιαφέρων (υπαρκτό και σοβαρό κατά την γνώμη μου ) των επενδυτών. Πολλά ακούγονται. Ποιός ο λόγος που περιμένουν μέχρι την τελευταία ημέρα; είναι τυχαίο το ενδιαφέρον αυτή την εποχή για τον Βιερίνια; μήπως με τα λεφτά της πιθανής πώλησης του, θα τρέξουν οι νέοι επενδυτές την ομάδα; ποιός με διαβεβαιώνει ότι αν αποτύχουν στην επένδυση τους δεν θα μας αφήσουν στο έλεος του θεού; Όλα αυτά, και πολλά άλλα προβληματίζουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ,  καθώς τον έχουμε μέσα μας όλοι, λίγο ή πολύ, τον ντεντέκτιβ ο οποίος έγινε δεν έγινε το έγκλημα πρέπει να βρεί τον ένοχο.
   Σε όλα αυτά τα ερωτήματα, όπου θα μου επιτρέψετε να πω ότι έχουν πολύ ελαφριά βάση, η απάντηση είναι πολύ απλή για να δοθεί, αρκεί και μόνο να δει κανείς τους ανθρώπους που διοικούν την ομάδα, και η δικλείδα ασφαλείας είναι η δική τους θέληση για να δούνε τον ΠΑΟΚ να ανοίγει επιτέλους τα φτερά του.
   Υπομονή χρειάζεται, για λίγες μέρες ακόμα, αλλά και εμπιστοσύνη σε αυτούς τους ανθρώπους.
    Ας ασχοληθούμε εμείς με τα αγωνιστικά, και κάποιοι άλλοι με τα διοικητικά, καθώς είναι γνωστό ότι στην ζωή αυτή, δεν κάνουν όλοι για όλες τις δουλειές.
   Καλή χρονιά, με κύπελο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India