Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Superleague: 20η αγωνιστική-2η πράξη.

Το κορίτσι δεν κάνει διακρίσεις. Εσύ?
Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολής (15:00 Nova)
Αστρική σύγκρουση! Ο Ατρόμητος ξεκίνησε άσχημα αλλά έχει βελτιωθεί απίστευτα. Επιθετική ομάδα, 4-4-2 το σύστημα της, σουτάρει, τρέχει, σκοράρει και εδώ και 4 ματς αήττητος. Στην έδρα του δεν χάνει εύκολα. Ο Αστέρας στα εκτός πάει καλά και αρέσκεται στα σουτ εκτός περιοχής. Ο Δερμιτζάκης έχει αναλάβει και προσπαθεί να σώσει τη σεζόν. Αμυντικά είναι δεμένος, η επίθεση είναι φτωχή με 13 μόλις γκολ. Η πρόσφατη προϊστορία δίνει ελαφρύ προβάδισμα στον Ατρόμητο.



Πανιώνιος - Καβάλα (15:00 Nova)

Νέα Σμύρνη και αναγεννημένος Πανιώνιος. Ο Μητρογκόλ έχει κάνει τη διαφορά. 5 ματς αήττητος και ο Λεμονής σε μικρό χρονικό διάστημα έφερε αποτελέσματα. Η Καβάλα από την άλλη μπορεί να μην έχει κερδίσει σε 4 εκτός έδρας αγώνες αλλά είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα. Με εξαιρετικά αμυντικά χαφ και τον εκτελέστή Ονουάτσι από τα δεξιά μπορεί να κάνει τη ζημιά στην κόντρα. Η πρόσφατη προϊστορία γέρνει σαφώς στους Καβαλιώτες.




Λάρισα - Πανσερραϊκός (17:15 Nova)
Ντέρμπι παραμονής έτσι όπως έχει η κατάσταση. 8 ματς χωρίς ισοπαλία ο γηπεδούχος, 8 ματς χωρίς νίκη ο φιλοξενούμενος. Χάλια επίθεση ο κάμπος, χάλια άμυνα τα λιοντάρια. Η ΑΕΛ έχει αργό ρυθμό, αλλάζει πολλές πάσες, δεν έχει ποιότητα στα χαφ και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο είναι λίγο ασυγχρόνιστο. Οι Σέρρες έχουν ποιοτικούς πλάγιους επιθετικούς και αυτό κάτι λέει στα εκτός έδρας ματς. Φανέλες και προϊστορία δείχνουν βυσσινί,όμως το AEL FC arena δεν είναι ακόμη έδρα.


Ολυμπιακός Βόλου - Ολυμπιακός Π. (17:15 Nova)
Μην περιμένετε να σχολιάσω αυτό το ματς.


Άρης - ΠΑΟΚ (19:30 Nova)
Να τα, να τα! Οι ήττες σε αυτά τα ντέρμπι δύσκολα ξεπερνιούνται. Η βλακεία στην πόλη έχει κάνει limit up! Mιλάμε για το Elllll Cllllassico της Σαλλλονίκης με πολλλά -λ-. Κλείνω με την μεγαλύτερη υποκρισία που γράφεται και λέγεται σε αυτές τις περίπτωσεις "Να κερδίσει ο καλύτερος"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India