Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΜΕΡΑΣ:ASTON VILLA-MANCHESTER CITY OVER (ΤΑΜΕΙΟ)

   Την καλημέρα μου στον εκλεκτό κόσμο της betonia.
   Ξεκινάω με το over στο Μόναχο στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Καιζερσλάουτερν, διότι μέσα στο Μόναχο η αγωνιστική συμπεριφορά της γηπεδούχου είναι πολύ διαφορετική και το σκοράρισμα το έχει εύκολο, ενώ και η φιλοξενούμενη ομάδα δεν είναι και ο αμυντικός ογκόλιθος.
   Επόμενη επιλογή ...
ένα ακόμα over, αυτό στον βορά της Αγγλίας ανάμεσα στην Νιούκαστλ και την Τότεναμ. Είναι δύο ομάδες που μου αρέσουν πολύ και αρκετά παραγωγικές, έτσι και με την πιθανή ενίσχυση της Νιουκάστλ με τον πρώτο της σκόρερ πιστεύω ότι θα επιβεβαιωθεί εύκολα το σημείο.
   Συνεχίζω με τρίτο over, από την Σκωτία, και την αναμέτρηση της Σέλτικ με την Αμπερντίν, καθώς δεν αμφισβητείτε η δύναμη πυρός των γηπεδούχων αλλά προς το over μπορεί να βοηθήσει και η ευρισκόμενη σε φόρμα τελευταία Αμπερντίν.
    Στον Ελλαδικό χώρο τώρα,'οπου θα προτιμήσω την νίκη για την Λάρισα μέσα στην Κέρκυρα καθώς δεν μπορώ να φανταστώ την Λάρισα να είναι από τον μήνα Ιανουάριο με το ένα πόδι στην Β Εθνική, και από την άλλη δεν μπορώ να υπερεκτιμήσω την καλή μα κουρασμένη και απογοητευμένη τοπική ομάδα.
   Δεύτερη επιλογή ο άσσος για τον Πάοκ στον αγώνα με την Ξάνθη, παρά την απουσία του Γκαρσία, διότι υπάρχει και μια δυναμική η οποία θα τον πάρει αυτόν τον αγώνα,για να μην μιλήσω και για over.
   Θα ξαναμεταφερθώ στην Αγγλία και την αναμέτρηση της Άστον Βίλα με την Μαν.Σίτι. και θα προτιμήσω το διπλό, το g/g, αλλά και το over. Η επιθετική ενίσχυση και των δύο ομάδων αλλά και η σαφής υπεροχή της Σίτι με οδηγούνε εύκολα σε αυτές τις επιλογές.
   Πάλι στην Ελλάδα, και στην νίκη για την Άεκ απέναντι σε έναν εξαιρετικό Ολυμπιακό Βόλου ο οποίος όμως το μυαλό του θα το έχει στο κύπελο και με το ελεύθερο ποδόσφαιρο που παίζει θα βοηθήσει ίσως στο να βγει και το over.
    Θα κλείσω με την Ιταλία και την νίκη για την Ρόμα απέναντι στο Κάλιαρι, το οποίο μετά από δύο συνεχόμενες νίκες καιρός είναι να επανέλθει στις ήττες. Η Ρόμα είναι πολύ ισχυρή στην έδρα της και πιστεύω ότι θα το επιβεβαίωση και το βράδυ του Σαββάτου.
    Αυτά από εμένα και καλή επιτυχία.
bayern-kaiserslautern   over
newcastle-tottenham    over
celtic-aberdeen           over
kerkyra-larisa               2
paok-xanthi                 1
aston villa-man.city      g/g
aston villa-man.city     over
aston villa-man.city       2
aek-olympiakos volou   1
aek-olympiakos volou    over
roma-cagliari                   1
 
Τριάδα  aston villa-man.city  over (1.95)        aek-olympiakos volou over (2.07)
            aek-olympiakos volou 1 (1.5)             paok xanthi                    1 (1.5)             
           newcastle-tottenham over (1.8)         roma-cagliari                  1 (1.57)

Απόδοση      5.26                                          Απόδοση           4.8                    

Δυάδα  kerkyra-larisa  2  (2.9)
           bayern-kaiserslautern over (1.47)

Απόδοση        4.26











0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India