Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΜΕΡΑΣ: OLYMPIAKOS-IRAKLIS 1ημιχ-1τελικο

   Συνέχεια σήμερα στην προσπάθεια μας, με πρώτη επιλογή από τον χώρο της Β΄ εθνικής και συγκεκριμένα από το "ελ πάσο", όπου θα προτιμήσω την νίκη για τα σαράντα παληκάρια από την Λειβαδειά, καθώς όπως έχω ξαναγράψει, είναι καλή ομάδα με καλό πρόεδρο κάτι που σε αυτό το επίπεδο, συνήθως φέρνει αποτελέσματα. Ο Λεβαδειακός...

υστερεί αυτήν την στιγμή βαθμολογικά για τις θέσεις των play-off και θα ήθελε την νίκη για να εκμεταλευτεί τυχών απώλειες του Διαγόρα στο ντέρμπυ με το Αγρίνιο.
   Θα μεταφερθώ στην μεγάλη κατηγορία (τρομάρα μας) και θα σταθώ στην νίκη για την Άεκ αλλά και το over, καθώς νομίζω ότι η Κέρκυρα θα επιλέξει τα παιχνίδια που θα χτυπήσει πιο δυνατά, και δεν νομίζω ότι αυτό είναι μέσα σε αυτά, και από την άλλη έχει και τους απόντες της. Η Άεκ εν μέσω προβλημάτων και αναταραχών πιστεύω ότι θα δείξει χαρακτήρα.
   Δεύτερος αγώνας από την μεγάλη κατηγορία είναι το ματς στο Καραισκάκης, όπου θα προτιμήσω την νίκη για τον Ολυμπιακό από το ημίχρονο, καθώς αυτή είναι η συνήθης τακτική του στα εντός έδρας παιχνίδια του, ενώ δεν είναι καθόλου άσχημη επιλογή το anytime Μιραλάς.
   Συνεχίζω με Ισπανικό κύπελο και το over στην αναμέτρηση της ενισχυμένης Μάλαγα με την Σεβίλλη, ελπίζοντας ότι θα συνεχίσουν αυτό που ξεκίνησαν στον πρώτο αγώνα δηλ. να σκοράρουν.
   Κλείνω τα σημερινά προγνωστικά με την νίκη για την Μπόλτον απέναντι στην Γουίγκαν, καθώς η γηπεδούχος Μπόλτον αδικείται πολύ από τα προηγούμενα αποτελέσματα τόσο με την Τσέλσι όσο και με την Λίβερπουλ, έτσι πιστεύω ότι οι καλές εμφανίσεις ήρθε η ώρα να εξαργυρωθούν σε νίκες.

bolton-wigan    1  (1.75)
olympiakos-iraklis  1/1  (1.72)
aek-kerkyra         1  (1.36)

Απόδοση 4.09

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India