Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Μην τα συζητάς, καρντάσι.


Το κράνος, το γεμίζει με ένα χέσιμο?
 Δερβίση τις καλημέρες μου,
 μετά από μερικά δύσκολα βράδια που πέρασε η πόλη οπαδικά, τα νεύρα κάλμαραν. Ήρθε και το 16ο των αγωνιστικών και η σουπιά αμόλησε το μελάνι του "αποπροσανατολισμού". Δυο λογάκια για τα σκηνικά θα πούμε και θα σωπάσουμε. Από την μία, για καμιά φανέλα και για κανένα σώβρακο δεν χαλάς το σπίτι σου και την αράδα σου από την άλλη βέβαια, μπερδέψαμε τις κιλότες με τις γραβάτες.


22 στον εισαγγελέα γιατί κάποιοι άλλοι κάνανε remodeling την πόλη από ανατολάς προς δυσμάς? Το οπαδιλίκι δουλειά δεν είχε και μάμησε τα παιδιά του. Δηλαδή άλλος τα σπάει άλλος τα πληρώνει!  Εννοώ οτι μερικοί αντί για μυαλό έχουνε....

 γιαχνί στο κεφάλι. Μερικοί παίζουν στο "Η ζωή που δεν έζησα" ενώ κάποιοι άλλοι χάνουνε το δάσος και βρίσκουνε το δέντρο. Αυτανενε με το θέμα.


Στις ομάδες της πόλης τώρα. Ας πούμε ότι στον ΠΑΟΚ περιμένουνε τους Άραβες. Μετά που θα έρθουν οι πετρελεάδες, τι? Ντου από παντού για προπονητή, παίχτες, γήπεδο κτλ. Θα πλερώ για όλα απλωτά? Και αν αυτοί είναι λαμόγια καμηλιέρηδες, τι? Και αν αυτοί έρθουν και μοιράσουνε ρολόγια? Πήξαμε στα εδω είναι και έρχονται. Το θέμα κάπου δεν χειρίζεται σωστά. Αγωνιστικά το  επιθετικό δίδυμο (Σάλπι/Αθανασιάδη) φτουράει. Η έλλειψη 2ου έμπειρου κόφτη κόστισε σε αυτό το ματς.


Σωστά όμως δεν χειρίζεται και η εικόνα του Άρη από τους διοικούντες. Το θέμα Χαβίτο και το θέμα Κούπερ αφήνουν σκιές ως προς τρόπο χειρισμού. Στο μεταξύ το έλα υπέγραψε, δε μου κάνεις φύγε, συνεχίζεται. Με τον προγραμματισμό που λένε τι γίνεται? Ποιος θα είναι τελικά ο κορμός της ομάδας? Με λίγη υπομονή τα ερωτήματα πάρουν απάντηση. Αγωνιστικά το γρήγορο γκολ του Ρουίς έβγαλε τον Άρη από μπελάδες. Οι κίτρινοι δείχνουν ότι έμαθαν πως να κρατάνε αποτελέσματα. Μπάλα με ομάδα που παίζει 3-5-1 ...δεν μπορούν να παίξουν.


Στον Ηρακλή αυτό που κερδίζει είναι η συσπείρωση. Οι οπαδοί μου φαίνεται ότι είναι δεμένοι και αμάσητοι. Όχι μόνο έσωσαν την ομάδα το καλοκαίρι αλλά στήριξαν και τους 22 που συνελήφθησαν. Οπαδικά όλα καλά, αγωνιστικά υπάρχουν πολλά θέματα. Η ομάδα στα δύσκολα έχει μέταλλο, στα εύκολα σκοντάφτει. Με θεωρητικά καλύτερες ομάδες παίζει καλύτερα από ότι με ομάδες των κυβικών του. Μην το ξεχάσω, μετά τον Γιάκομπ την σκυτάλη πήρε ο Σολτάνι. Η πρώτη του κίτρινη κάρτα στο ματς με τον Ολυμπιακό ήταν αδικαιολόγητη αναφορικά με το επίπεδο του.


Όπα...είπα...λέω.


ΥΓ1: Όπου (λ) κάντο (λλ) για να με πιάνεις.
ΥΓ2: Χρόνια πολλλά στους Γιάννηδες και τις Γιαννούλες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India