Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Bet on/off (ΤΑΜΕΙΟ)

 Χαιρετώ την όμορφη παρέα και εύχομαι να συνεχίσουμε στο δρόμο των επιτυχιών για άλλο ένα Σαββατοκύριακο. Το τελευταίο διάστημα το στοίχημα μας έδωσε αρκετά κέρδη με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας κι έτσι υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για τη συνέχεια.

 Ξεκινάω από το πρωτάθλημα Γαλλίας στο εξ αναβολής παιχνίδι της Λανς με την Καέν, όπου θα πάω με τους γηπεδούχους σε μια επιλογή με αρκετό ρίσκο. Ματς σωτηρίας θα έλεγα και για τις δυο ομάδες, που θέλουν τη νίκη καθώς άρχισε η αντίστροφη μέτρηση. Η επιλογή μου έχει να κάνει κυρίως με τον παράγοντα έδρα, καθώς θεωρώ ότι αν οι γηπεδούχοι δεν νικήσουν στο σπίτι τους την Καέν, θα είναι πολύ δύσκολη η υπόθεση παραμονής γι αυτούς.
 Από την Ιταλία θα επιλέξω... 

τη νίκη για την Παλέρμο απέναντι στη Μπρέσια. Νομίζω πολύ μεγάλη η διαφορά των δυο ομάδων και απόλυτο φαβορί οι γηπεδούχοι. Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζονται πολύ αδύναμοι εκτός με 8 ήττες στις 10 εξόδους τους φέτος.


Τέλος από την Ισπανία θα επιλέξω τη νίκη για τη Βαλένθια απέναντι στη Μάλαγα. Μεγάλο φαβορί οι γηπεδούχοι καθώς αντιμετωπίζουν στην έδρα τους την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι έχουν δεχθεί 41 γκολ στους 19 αγώνες που έχουν δώσει φέτος και μου φαίνεται πολύ δύσκολο να μην δεχθούν μερικά ακόμη σήμερα.  

Τριάδα με απόδοση 4,49   Ταμείο
Palermo – Brescia   1   (1,44)   1-0
Valencia – Malaga   1   (1,45)   4-3
Lens – Caen   1   (2,15)   2-0  


Αυτά τα λίγα από μένα σήμερα καθώς αποφάσισα να μην ανοιχτώ και να παίξω μόνο μια τριάδα. Τρεις άσσους με απόδοση 4,5 και τέλος.
Καλή τύχη σε όλους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India