Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Μπαράζ παραμονής

Μπαράζ παραμονής θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το σημερινό παιχνίδι στην Κέρκυρα για την ομάδα της  ΑΕΛ. Το κλίμα πλέον έχει αλλάξει με τα την νίκη με τον Ηρακλή και πλέον όλοι ελπίζουν σε μια νέα νίκη που θα δώσει βάσιμες ελπίδες για την σωτηρία της ομάδας.
Ο νέος προπονητής Νίκος Κωστένογλου κατάφερε στο πρώτο του ματς να κάνει νικηφόρο ντεμπούτο και δείχνει ικανός να επαναφέρει σε ένα βαθμό την ηρεμία στα αποδυτήρια της ομάδας...  

Επιπρόσθετα αρκετά αργοπορημένα βέβαια άρχισαν να  γίνονται μεταγραφές στην ομάδα με νέα πρόσωπα αυτήν την εβδομάδα τον Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι με ελεύθερη μεταγραφή και τον Χρήστο Μελίσση με τη μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό.
Στα αγωνιστικά νέα υπάρχει η επιστροφή μετά από 1,5 μήνα για τον Ρομέου, και πρώτη παρουσία για τον νεοαποκτηθέντα Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι. Εκτός έμεινε ο Φαμπιάν Κανόμπιο, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί.

Η ΑΕΛ στα τελευταία της εκτός έδρας παιχνίδια συνήθως πέφτει αμαχητί με γκολ από το πρώτο ημίχρονο, αν παρόλα αυτά θέλει να μείνει ζωντανή θα πρέπει να επιστρέψει με θετικό αποτέλεσμα από την Κέρκυρα. Οι μοιρασμένες αποδόσεις των book δείχνουν ξεκάθαρα ότι το αποτέλεσμα  θα κριθεί στις λεπτομέρειες και για μένα κυρίως στην τύχη, οπότε  προτείνω απλά το under.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India